Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Schlaraffia
Schlaraffia
3 января 2019, 22:59
Ferdinand, Schlaraffia
Доброго дня в новому році! Дякую дуже за відповіді. Все чітко і зрозуміло. Маю ще одне запитання: чи те, що особа отримуватиме пенсію з НПФ вплине на надання субсидії? Тобто якщо робитимуться щорічні внески за особу, чи тоді дадуть ( не заберуть) субсидію тій особі? Дякую
Ответ эксперта
uainvestor
uainvestor
16 января 2019, 0:25
Вітаю. Я впевнений, що участь в НПФ не вплине на розмір субсиді, але від виконавців на містах можна очікувати будь-чого. Декларація не вимагає розповідати про НПФ, тож не варто цього самостійно робити, — і ніхто про це не дізнається, а НПФ, АПФ, КУА І ЗПФ, теж нікого не повідомлять.
Втім. коли мова йде саме про отримання недержавно пенсії, а не пенсійні внески (не догледів спочатку), то в декларації таки треба вказувати, як будь-який прибуток, а далі, — як порахують…. Тому, треба намагатись, аби розмір такої пенсії перевищував будь-які витрати. А задля цього. краще починати її отримання після 70 років (тоді вона буде найбільшою і без найменших податків). Держава не завжди до нас є справедливою, але це не привід її (і будь-кого) обдурювати.
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться