Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Yarik1949
Yarik1949
19 июля 2016, 17:02
Питання «Дайте будь-ласка відповідь на такі питання: Загальний торговий оборот РФ за перші 5 місяців 2016 року скоротився на 30%, причому імпорт впав менше ніж експорт, в чому тут причина (саме падіння торгового обороту)? Чи я пропустив Майдан в РФ?» — Відповідь«Для Росії негативний фактор це падіння цін на нафту і також Ви забули що Росія умисно зменьшила імпорт з ЕС після санцій
А от України втратила із Майдану майже 22 млрд. долл на експорту в Росію І кто тут програв… Якщо не було Майдану зараз Ваша ЗП була б на рівні 700 доларів і тарифи на ЖКГ не зростали. Зате у Вас зросла гідність а у Порошенка міліарди»
Вибачте але ви так і не дали нормальної аргументованої відповіді. До того ж приплели те що Вас не питали. Казати що винна у всьому нафта неправильно — це відповідь учня 9-10 класу. При чому тут втрати України? Відділяйте мухи від котлет, це стосується і останніх речень (гідність в мене як була так і лишилася, а мільярди нажив не тільки Порошенко, а й багато інших за останні 25 років).
Але все таки можна отримати аргументовану і розгорнуту відповідь на питання: Загальний торговий оборот РФ за перші 5 місяців 2016 року скоротився на 30%, причому імпорт впав менше ніж експорт, в чому тут причина (саме падіння торгового обороту)? Якщо у Вас буде час то будь-ласка по-пунктам. А ні то ні.
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
20 июля 2016, 19:02
Почитайте на мое блога. Там громадное количество табличек и статей и даже графиков. Было бы Ваше желание.
В России главный экспортный потенциал это нефть и газ. К слово товарооборот это и экспорт и импорт. У нас же главный экспорт это зерно и металл. Но мой статья там о другом. Что после Майдана экономика Украины рухнула. И экспорт и импорт и работа и Ваша зарплата, о курсе гривне и не вспоминай. А я еще в 2012 году Вас предупреждал «Будет Майдан — курс будет 12 грн». Поэтому Может хватить искать вшей в России, давайте искать факты в Украине
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться