Минфин - Курсы валют Украины

Установить
OlexIvanovich
Олександр Іванович Ющук
24 мая 2015, 15:22
Олександр Іванович, Київ
Доброго здоров’я, Олександре Анрієвичу! У мене до Вас два питання… (постійно слідкую за вашими аналітичними прогнозами та висновками по телебаченню)
1. Якось Ви сказали, що вимоги МВФ відносно підвищення тарифів за ЖКП представники фонду вважають, що слідом за їх підвищенням наш роботодавець має(з якогось дива) і собі підвищити зарплату працівникам (свої особисті витрати вони ой як не люблять зменшувати). Що цього не трапиться я зрозумів з тону Вашого коментаря, я вже мовчу, що пенсії ради цього ніхто не підвищить, хіба що навпаки. Чому ж, знаючи ситуацію в країні, урядовці йдуть на завідомо ніщівні міри?.. Це досить нищівний удар по пенсіонерах, що проживають в правитних будиночках в селах та маленьких містах і вже не можуть користуватися дешевим дармовим «радянським» газом, як і заготовляти дрова на твердотопливні котли чи купувати дороге вугілля, якщо вже нема можливості парове опалення замінити на автономні грубки. Та й не віриться, що при такій вартості газу чи комунальних послуг навіть спроможні діти потягнуть свої і батьків витрати!
2.Амбітна соціальна пільга на безкоштовний проїзд пенсіонерів проїснувала 23 роки і раптом почала муляти «економістів» як ті горобці китайцям))). Я знаю багато реакцій пенсіонерів на відміну пільг з різким протестом і впевненою непокорою надалі не платити за наземний транспорт,і хай штрафують, бо після «комуналки» нема й на штрафи, а сидіти вдома, «выглянуть куда-нибудь в окно, съездить куда-нибудь на троллейбусе и вообщем-всегда обратно» як писав Жванецький, наші люди не будуть, поки ноги ходять і я не бачу, чим можуть зарадити контролери всіх рівнів при відмові людей платити. В метро хоч не пустити можуть… Як Ви прогнозуєте ситуацію з розвитком цих ініціатив для пенсіонерів надалі? (тільки не кажіть, що ні у Лукашенко, ні у Путіна таких пільг не має))
Ответ эксперта
okhrimenko
Александр Охрименко
26 мая 2015, 8:17
1. Відносно зростання пеній та ЗП після піднятя тарифів на ЖКГ, це не жарт. Наш премьер тех говорив, що теперь ЗП українців зросте в 5 разів після його реформ. Вони дійсно так безглуздо говорять та такі поради дають. Розумієте вони просто не люблять українців. Для них українці це просто люди, яких можно грабувати. І тому у нас така влада, яку на подарував США і Майдан. А вони можуть лише грабувати і нічого не збираются робити. Тому що наша влада уже має закородні паспорти та будинки і просто грабує, щоб потім убігти і кричати, що їх не зрозуміли. Це як Саакашвілі… наробив людям проблем, а теперь бігає по світу, як злочинець
2. А що Ви хочите. Вони не катаються на власних Мерседесах і тому, вони просто не розуміють, що для Вас заплатит за проїзд це гроші. Для них витратит тисячу гривень за чай звичайне явище. Вони просто не розуміють, як живуть українці. На відміну від мене, вони в метро не їздять
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться