Минфин - Курсы валют Украины

Установить

не рекомендую данну страхову організацію.

1/5
Віталій2020-02-28 18:15:44
В нас стався страховий випадок, дитина застрахована в данній компанії. В п'ятницю пізно ввечері дитина впала. Були легкі болі, до лікаря звернулись в понеділок і сповістили в страхову. І тут почалось: потрібна довідка така то, потім потрібна довідка іншп, потім довідка про те, що завершено лікування, в кінці вимагали довідку про те, що коли і як настала страхова подія. Так мусолили цілий місяць. Нарешті прийняли рішення, що ми звернулись запізно до лікаря(через 48 годин) тому і відмовили у виплаті.
В мене склалось враження, що компанія вишукує любий спосіб, щоб не заплатити по страхуванню.
Написав відгук на сайті цієї страхової компанії, зі мною зв'язалось керівництво компанії, підтвердило рішення менеджера, зробило нас винуватими. Виходить, що якщо ти невчасно звернувся до лікаря, то перелом не перелом, хоча є довідки з приймального відділення, довідка від лікаря і довідка з лікарні (всього.4 штуки)
Не кортстуйтесь послугами данної компанії
Универсальная
2 марта 2020, 10:48
Шановний Віталій!

Дякуємо за зворотній зв'язок. Думка клієнтів дуже важлива для нас, на її основі ми постійно працюємо над якістю обслуговування.
У відповідь на Ваш комментар повідомляємо:

Первинні документи від Страхувальника не містили дату травми 28.01, справу було відкликано на доопрацювання, з метою отримання лише однієї коректної довідки, що містить дату травми, оскільки на цьому базується продукт. Ми завжди надаємо можливість клієнтам на надання коректних документів, якщо це не було зроблено одразу.

Згідно умов договору:
3.3.1. Медична довідка (або довідки) повинна містити в собі: ПІБ пацієнта, точний діагноз, дату отримання травми, дату звернення за медичною допомогою, тривалість лікування, підписана відповідальною особою та завірена печаткою медичного закладу.
Оскільки Ви вже мали досвід з врегулювання в минулому по цьому продукту, цей стандартний момент не був новим. 24.02.20 отримано довідку с датою травми, травма сталася 24.01.20., звернення ж за мед. допомогою лише 27.01.20.
У виплаті відмовлено згідно п.4.1.6 Умов страхування до Договору страхування, у разі звернення Застрахованої особи за медичною допомогою, використовуючи будь-які доступні засоби пізніше 48 (сорока восьми) годин з моменту настання нещасного випадку, є підставою для відмови у виплаті страхового відшкодування. Лист Вих. № Z200RPB70000BL /В від 24.02.2020.

Прохання знайомитися з ключовими умовами договору для оперативності подальших дій, отримання страхового відшкодування без негативу.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован