Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Золотий аппендикс за $1000

1/5
megasaler2019-10-22 16:16:23
Отже 1 жовтня о 17:30 я здійснив дзвінок у асистант службу компанії УСГ (номер 0800 501 911) та повідомив про гострий біль у правій підчеревній ділянці та підозру на гострий апендицит.

Мені представником асистансу було запропоновано консультацію хірурга  на 18:20 у «Медичний центр Св.Параскеви» за адресою вул.Кульпарківська 135. Коли я туди приїхав, то виявилося, що там хірурга немає, а мені потрібно їхати на вул.Заводську 7.

Оператор дуже вибачався, повідомивши, що неправильно спрацював адміністратор Св.Параскеви.

Під час цієї розмови я ще раз наголосив, що якщо він не впевнений у тому, що там (на Заводській 7) є хірург та можливості отримати всі подальші послуги - я готовий їхати у державну клініку, бо в даному випадку — час це головне, а не клас клініки. На що отримав відповідь — що все ок та під контролем.

Прибувши до «Медичний центр Св.Параскеви» Заводська 7 я невідкладно був направлений на консультацію до лікаря хірурга, який одразу направив мене на УЗД та аналіз крові (попередньо погодивши це з асистансом, звичайно). Згідно результатів аналізу крові  та УЗД (додано до пакету документів) та мого стану (на той момент я вже не міг прийняти вертикальну позу) — мені було рекомендовано термінову операцію  лапараскопічної апендектомії.

Після чого лікар почав погоджувати проведення даної операції з асистансом ( і, на скільки я зрозумів, операція була попередньо погоджена). Коли був переведений до кабінету анастезіолога та почалася підготовка до операції — зателефонував представник асистансу, та повідомив, що компанія не  може покрити операцію саме в даному центрі, оскільки у  послугу даної клініки включено перебування у стаціонары протягом одного дня.

Вартість операції — 24450 грн., компанія поверне 50%

«Медичний центр Св.Параскеви» спрацював на відмінно, вдячний лікарям.

Щодо страхової компанії — більше ніколи не страхуватимусь в даній компанії.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован