Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Страховая группа «ТАС»

Отделения Страховой группы «ТАС»: Житомир, ул. Победы, 7-А

Назад

Житомир, ул. Победы, 7-А

Житомирское Представительство

ул. Победы, 7-А

+38 093 219-11-11

+38 095 219-11-11

+38 067 219-11-11

+38 0412 43-47-72

Пн-Пт: 09:00-18:00, Сб-Вс: выходной

Отзывы об отделении — 3

Отзывы об отделении — 3

5/5
Aleksandr99992024-02-28 19:10:28
Рекомендую!!!
Олександра та його команду!!!
Стався страховий випадок, прокурсували без посередньо коли сталася подія.Провели по всім наступним крокам(не я їм телефонував а мені наперед щоб я не забув)оцінили, озвучили вартість виплати, я пояснив що трішки не вписуюся, перерахували та без всяких «але» узгодили вартість збитків яка повністю перекрила пошкодження по моїй автівці!!!

Водії будьте обережні та обачні,5 секунд може зробити ваш наступний місячний настрій це в кращому випадку!!!

5 років страхування!!!
Страховая группа «ТАС»
29 февраля 2024, 9:16
Добрий день!
Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку нашої роботи.
Раді бути корисними для вас!
З повагою СГ «ТАС»
5/5
vika2805942023-09-01 18:59:56
В жовтні 2022, купивши нове авто, відразу оформила повне каско, так як машина нова, да і я новий новій. За перші перші півроку були два рази незначні пошкодження, у вигляді подряпин пластмасових деталей, які зачепила об гілки. Звернувшись в страхову ТАС, страховий випадок зафіксували, а далі, з моїм куратором в страховій, співпраця у нас не йшла. Мені навіть радили «поменьше сюди тарабанити, бо в наступному році нарахуємо таку суму, що будете не раді, при таких випадках, краще самі ремонтуйтесь». Я була в шоці і рахувала місяці і дні, коли договір з ТАС закінчиться, щоб обрати іншу страхову. В червні я потрапила в ДТП, де були значні пошкодження автомобіля, що дуже мене засмутило, ще і тим, що знову доведеться спілкуватися з моїм куратором, але, сталося диво, він звільнився і за мною закріпили дівчину Яну Осаулко. Це просто небо і земля у відношенні. Ввічлива, доброзичлива, уважна, приємна, завжди на звʼязку, вчасно зі мною звʼязалася по випадку. Далі були проблеми з автосервісом, вона сама туди дзвонила, щоб скоріше вирішити питання. Після цього випадку я відчула справжній сервіс на висоті. Тепер готова продовжувати договір з ТАС, звісно, якщо Яна і надалі зі мною працюватиме))) тому, шановне керівництво компанії, якщо у вас є якісь заохочення працівників, то щиро прошу застосувати їх до Яни Осаулко!!! Завдяки таким працівникам клієнтів каско буде точно більше) тому що працюючи з нею, знаєш хоча б, за що заплатив кошти,і всі нерви будуть в порядку)
Страховая группа «ТАС»
4 сентября 2023, 9:41
Добрий день.
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
З повагою, СГ «ТАС»
5/5
647195682020-12-09 22:00:31
Не могу не отметить профессионализм и просто прекрасные человеческие качества сотрудников данного представительства.
Прочитав отзывы о работе данной страховой, решил застраховать личный автомобиль там. О чем в последствии ни капли не пожалел. Приобретая страховку на автомобиль, Александр и Ирина грамотно и информативно изложили информацию о страховом продукте который был успешно приобретен.
К сожалению через некоторое время, в дороге случилось ДТП, автомобиль виновника происшествия, резко со стороны встречного движения вылетел мне навстречу и ударил в бок моей машины.
Полиция быстро составила протокол, и изъяла права на управление ТС у нарушителя.
Но автомобилю и мне от этого не легче, авто с повреждением вернулось домой.
Не был бы застрахован, компенсация ущерба тянулась месяцами, а ездить нужно сейчас.
Сотрудники компании в кратчайшие сроки помогли собрать документы по выплате данного ущерба.
Деньги получил в течение недели с момента ДТП
Огромная благодарность аварийному комиссару Рыбчинскому Андрею Владимировичу а также Александру и Ирине как представителям страховой группе ТАС за понимание и оперативность. Компания может гордится своими сотрудниками!
Страховая группа «ТАС»
10 декабря 2020, 9:44
Добрый день, Александр!
Благодарим Вас за теплый отзыв и высокую оценку нашей работы!
С уважением, СГ «ТАС»