Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Неадекватне нарахування відшкодування

1/5
Ярослав2024-06-27 22:08:32
17.06 сталося дтп за участю застрахованого в ПЗУ водія і з його вини. В результаті в мене бите праве крило, обірваний ГРМ (клин движка, на капіталку), пом'ятий правий бік капоту і весь капот зсунуто вліво. А найгірше-поведена геометрія кузова, якщо двигун ще можна капіталити і він буде не гірше ніж до аварії, то витягування на стапелі все одно не поверне попередню жорсткість, і в разі не дай боже аварії буде вже зовсім не той рівень безпеки, що закладався виробником. По лівому крилу видно що є «злам», при піднятті на евакуатор я заглянув під низ і побачив що справді прямолінійність по лонжеронах порушена, підрамник перекосило.
І тепер вдумайтесь, мені на все це нарахували аж 23 тисячі… Не знаю де шукати таких благодійників щоб відремонтували майже за безкоштовно, ця сума просто неспівставна з обсягом роботи. На СТО нараховують мінімум 3000 доларів (не враховуючи можливі приховані дефекти) і самі категорично не радять відновлювати, напряму кажуть що буде «не те що раніше» і все одно стан для продажу буде відповідний.
На всяк випадок, номер справи 43479. Сподіваюся що керівництво розбереться і все буде вирішено справедливо. Але поки мій відгук-жахливо

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован