Минфин - Курсы валют Украины

Ідеальний захист та надійне накопичення для усієї сім\'ї

mekhediryna2024-07-20 23:38:47
Я і моя сім'я є клієнами Мелайф уже майже 3 роки. Поліси має кожен член сім'ї.
Перед оформленням полісів я дуже довго розбиралася, але це було одним із накращих рішень в моєму житті.

За цей час було уже декілька страхових випадків та виплат:
1. Зломаний молочний зубчик мого сина — 3300 грн
2. Відрив нігтьової пласини на нозі у мене — 3000 грн
3. Просий перелом ноги у брата — 10800 грн
4. Перелом двох ребер у мами внаслідок ДП — 10500 грн
5. Перелом 2 зубів у мене і втрата одного з них через травму — 12800 грн
6. Перелом таранної кістки на нозі у брата чоловіка — 25600 грн
7. Відрив нігтьової пласини на руці у мами — 4314 грн
8. Відрив нігтьової пласини на нозі у сина — 7171 грн

Окрім того багато знайомих, які маюь поліси страхування життя у Метлайф, отримували виплати за страховими випадками, але це вже їхня історія.

Для подачі документів по страховому випадку потрібні лише 1 — довідка від лікаря (з вказаним діагнозом і печаткою медичної установи), 2 — заповнена заява, яку можна роздрукувати з сайту Метлайф, 3 — реквізити банківського рахунку для зарахування коштів.

Метлайф зазначає, що розгляд документів на страховий випадок розглядатимеься до 30 днів, але виплати приходили від 5 до 28 днів. Це великий плюс.

Читаю багато негативних відгуків через відмову у виплаті та хамське відношення менеджера.
Рекомендація — оформлювати такі програми через консультанта компанії-посередника (я оформляла у консультанта Старлайф). Вони зацікавлені в репутації, тому не тільки оформляють програми, а ще й ведуть та обслуговують клієнтів, щоб максимально спростити оформлення страхових випадків та щоб вони отримали виплати. Кому цікаво — пишіть, дам контакт.

Зазвичай консультант, подивившись в правилах страхування діагноз, наперед знає, яка сума виплати прийде, і це завжди співпадає, іноді навіть приходить більше.

Дякую світовому лідеру — компанії Метлайф — за те, що я і мої рідні під захистом та маємо надійне місце для збереження наших кошів на майбутнє.

Комментарии к отзыву - 1

kronakrona2024-08-20 09:35:50