Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Не рекомендую

1/5
M066345002021-09-04 14:02:46
Робили страховку через агенцію праці в м.Кам'янське на подачу документів на візу.В серії та номері вказали дефіс, через що візовий не прийняв страховку, бо дефіс то є повноцінний знак.Якщо немає дефіза в паспорті, то й не повинно бути в страховці.Звернулася до агенції, яка робила страховку через компанію Евроінс, мені відписали, що начебто програма не видає документ без дефізу.В усіх видає, а у них
чомусь ні.Вибачте, це моя проблема? Не думаю.Довелося купувати нові страховки.Викинули 1200 грн. на вітер за дві страховки.
Документи люблять точнісь і професіоналізм.А коли працівникам всеодно на їхні обов'язки, тоді й виникають помилки, за які відповідають самі клієнти.А те, що програма не пропускає без дефізу, то це не моя проблема.Це все дурні відмовки.Я плачу кошти за результат.Все інше мене не цікавить.
Не можете якісно надавати послуги, то й не беріться.Сподіваюсь мій відгук допоможе комусь вберегтися від подібних проблем.

Комментарии к отзыву - 1

EuroInsEuroIns2021-09-08 15:26:37
Доброго дня!
Нам дуже прикро, що у Вас склався такий досвід отримання послуг Євроінс. Будемо вдячні, якщо Ви повідомите нам номери полісу та ПІБ страхувальника для перевірки ситуації та виправлення недоліків нашої роботи. Будь ласка, надішліть інформацію у приватні повідомлення на нашій Facebook-сторінці або на адресу pr@euroins.com.ua.
З повагою, команда Євроінс.
Отзыв успешно отредактирован