Минфин - Курсы валют Украины

Каско для кредитного авто

visionp2024-09-05 15:25:36
Купували авто в Автосаміт (Київ, Харківське шосе, 179) в розтермінування частини платежу на рік й там обов'язковою умовою було оформлення каско саме в цій ск, що ж, ок, сказали що через кредит каско буде дорожче в 2 рази. Після оформлення договору виявилося що за суму в більш ніж 3 рази дорожчу від преміального каско (в цій же страховій), нам продали найдешевшу. То ж якщо берете авто в розтермінування рекомендую не зв'язуватися з цією СК (ну й з Автосамітом, бо по факту нас просто обманули).
Экспресс Страхование
10 сентября 2024, 10:33
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв'язок. Хотілося б надати пояснення щодо ситуації, що склалася.

На сайті ТДВ «Експрес Страхування» https://www.express-insurance.com.ua розміщено Загальні умови страхового продукту КАСКО, який містить кілька варіантів страхування (програм страхування) на вибір страхувальника, які включають різні складові страхового покриття, опції страхування та інші умови страхування. Розмір страхового тарифу залежить від умов обраної клієнтом Програми страхування, типу ТЗ, віку та стажу водіння осіб, допущених до керування, переліку страхових ризиків, розміру страхової суми, строку страхування, території дії договору, інших умов страхування та обставин, що мають істотне значення для оцінки страхового ризику.

Ви уклали договір КАСКО на автомобіль відповідно до Програми страхування «КАСКО заставне» та умов Публічної пропозиції про укладення договору страхування наземних транспортних засобів в рамках співробітництва зі страховим посередником АТ КБ « ПриватБанк», що розміщена на сайті Страховика в розділі «Оферти».

Після чого, Ви запросили розрахунок страхового тарифу для того ж автомобіля за іншою програмою страхування, по якій діють інші страхові тарифи.

Ми завжди готові надати додаткові консультації щодо умов страхування і тарифів, щоб ви могли зробити обґрунтований вибір з врахуванням Ваших потреб у страхуванні.

Сподіваємось на Ваше розуміння та готові допомогти з будь-якими питаннями.

Дякуємо за співпрацю!

Комментарии к отзыву - 4

visionpvisionp2024-09-05 16:22:03
Тут важливо додати що, враховуючи суму, ми збираємося звернутися за юридичною допомогою, адже по якійсь причині сума за яку нам продали каско втричі перевищує регулярну ціну, хоча в договорі чітко вказано що зв'язку між кредитом й страховою немає. Хоча те що автосалон й СК пов'язані це очевидно, але вони намагаються показати що це не так. Обурює в першу чергу жадібність коли з такою переплатою нам "втюхали" саме дешеве.
visionpvisionp2024-09-10 20:41:41
В продовження. Найпростішим варіантом є розірвання договору за нашої ініціативи, але при цьому втрачаємо 40%, це сума з договору що пов'язана з укладанням цього договору. Іншим варіантом може бути позов, оскільки ми отримали недостовірну інформацію при укладанні договору.
EXPINSEXPINS2024-09-12 10:22:07
Шановний клієнте, Ви маєте можливість протягом 30 днів після укладення договору відмовитися від нього без пояснення причин. Для цього достатньо подати нам письмову заяву про відмову від договору. У такому разі ми повернемо Вам повну суму сплаченої страхової премії, і Ви не понесете жодних втрат. Ми готові оперативно обробити Ваш запит і допомогти Вам на кожному етапі процесу. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся. Телефон нашої Гарячої лінії 0 800 502 300. З повагою, Команда СК «Експрес Страхування»
visionpvisionp2024-09-17 11:15:27
По результатам, страхова компанія пішла на зустріч, але вже тут зіштовхнулися з бюрократію банку, де ніхто не знає як це можна зробити, бо "раніше такого не було". Як висновок, оскільки вже більше не мали вільного часу, залишили все як є.
Отзыв успешно отредактирован