Минфин - Курсы валют Украины

Обережно, шахраї!

NPetro2024-12-31 13:48:06
Маю неприємний досвід «надання послуг» Страховою компанією «Еталон». ДТП трапилось на початку липня 2024року. Жінка, яка скоїла ДСП була застрахована в СК «Еталон», тому одразу вирішили звернутись до даної СК. Заповнили європротокол, впродовж 2 тижнів мав під'їхати експерт, щоб оцінити пошкодження, вже на цьому етапі почалося затягування справи, так як експерта для оцінки довелося чекати біля місяця часу, та пошкодження авто оцінили у вдвічі нижчу суму ніж мені назвали на місцевих, недорогих СТО. Тому я звернувся з поясненням до компанії щоб суму, яку мені мали відшкодувати збільшили. Суму погодилися збільшити, але не уточнили, що від суми яка буде виплачена мені на карту віднімається ще 20%, тому, хто тим, хто буде отримувати відшкодування потрібно це врахувати. Після моїх запитань, мені пояснили, що якби гроші пероаховувались прямо на СТО, то сума була б повною. Але якби я звернувся на офіційне СТО, то сума була б і в 2 рази більшою!
Змирившись із меншою сумою, щоб не гаяти часу, я погодився на виплату, яку в кол. центрі обіцяли здійснити впродовж 90днів. Ось уже 31грудня, (ДТП трапилось на початку липня) постійно телефоную, нагадую за себе, а виплачувати так і не збираються: брехня, тільки пусті обіцянки, і розповіді про те що зараз багато ДТП і немає грошей щоб виплатити. Планую подавати скарги у різні інстанції, якщо ні — то до суду. Те що вони мені повинні виплатити, я однозначно не подарую!
А всіх хто є чи планує стати клієнтом даної СК — не рекомендую, хоча розумію, що проблеми від «співпраці» переважно лягають на плечі не винуватця ДТП, проте, шахраїв потрібно виводити на чисту воду!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован