Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Невыполнение своих обязаностей

1/5
z750s2021-02-01 13:52:08
Несколько лет подряд делал страховку у этой компании на свое авто, обычкая автоцивилка с доп.соглашением на выплату до 500тыс. И вот наступил день когда я попал в дтп по моей вене. Оформили, уведомил страховую все как положено и через год после дтп на меня подает в суд страховая второго участника с притензией что моя страховая выплатила только половину сумы (16 тыс. Из 30тыс.)
Попытка узнать почему ARX выплатила только часть не увенчалась успехом, это по их словам секретная информация… Очень жаль что связался с такой компанией которая не может выполнить свои обязательства даже на 5% а любые свои действия называет секретными. В суд так и не явились.
Arx
3 февраля 2021, 10:29
Дякуємо за залишений коментар! Нам дуже шкода, що у Вас склалося таке враження! Ми завжди надаємо повну інформацію особам, що мають право на отримання цієї інформації.
На жаль, Ви особисто не зверталися до нас з питаннями. Було звернення особи, що не підтвердила повноваження на отримання конфіденційної інформації. У разі безпосереднього Вашого офіційного звернення — Вам буде надана інформація про порядок, підстави здійсненої виплати. На цей час можемо повідомити, що виплата здійснена в повному максимальному об'ємі згідно з законом України «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» і умов Ваших договорів.
З повагою, відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»

Комментарии к отзыву - 2

СКСК2021-02-01 14:08:19
Дякуємо за зворотний зв’язок! Будь ласка, вкажіть номер Вашого договору. Ви можете вказати цю інформацію в особистому повідомленні через сайт Мінфіну або ж в коментарях. Ми перевіримо усю вище викладену інформацію і обов’язково дамо зворотний зв’язок.
C повагою, Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
СКСК2021-02-02 10:40:31
Дякуємо за зворотний зв’язок! Будь ласка, вкажіть номер Вашого договору. В іншому випадку ми не зможемо перевірити всю вище викладену інформацію.
C повагою, Відділ контролю якості сервісу СК «АРКС»
Отзыв успешно отредактирован