Це вже не перший мій кредит у цій установі
Це вже не перший мій кредит у цій установі, і за весь час співпраці враження залишаються лише позитивні 😊 Жодного разу не виникало серйозних проблем чи непорозумінь умови зрозумілі, все прозоро та без прихованих нюансів.
UniGroup завжди на стороні клієнта: якщо виникають питання або складні моменти, тут готові піти назустріч та допомогти знайти рішення. Служба підтримки відповідає оперативно й коректно, що зараз велика рідкість.
Виплачую кредит уже тривалий час, і цього періоду мені було більш ніж достатньо, щоб переконатися компанія надійна та заслуговує довіри. Відчувається відповідальне ставлення до клієнтів і бажання зберегти хорошу репутацію.