Оформлення шахрайського кредиту та фейкові дані
Хочу попередити всіх про абсолютно халатну та протиправну діяльність компанії «ШвидкоГроші»!
Без мого відома та згоди на моє ім'я шахраями було оформлено кредит. Компанія взагалі не перевіряє інформацію, роздаючи гроші наосліп.
У «договорі», який вони на мене повісили, міститься суцільний абсурд, який легко спростовується фактами:
1. Фальшиве місце роботи: Вказано адресу організації, якої фізично взагалі не існує в Одесі. Вони навіть не спромоглися перевірити елементарну адресу в гугл-картах
2. Чужа банківська картка: Гроші за цим кредитом були переведені на картку банку, клієнтом якого я взагалі ніколи в житті не була! Компанія навіть не спромоглася перевірити, чи збігається ім'я власника картки з моїм паспортом.
3. Фейкові поручителі: У документах вказані якісь «поручителі» — сторонні люди, яких я взагалі не знаю і ніколи в очі не бачила.
4. Залізобетонне алібі від оператора: У мене на руках є таймінг від компанії Lifecell, який чітко доводить: у хвилину оформлення кредиту я фізично не могла користуватися телефоном, зв'язок та сесії були відсутні.
5. Кредит за 9 хвилин: Компанія «ШвидкоГроші» примудрилася видати кредит всього за 9 хвилин у момент, коли відбувався цей хакерський злам і я фізично була без зв'язку! Будь-яка адекватна система безпеки заблокувала б таку заявку, але тут гроші видали миттєво.