Жахливі надавалися працівники.
Також маю гіркий досвід з он-лайн кредитами. Так трапилося, що по своїй доброті повірила шахраям та не оформивши купівлю-продаж(а лише розписку) віддала значну суму коштів. Щоб звернутися до суду довелося брати займи. Сума судового збору залежала від суми, яку я вказала в позові. Взяла кілька займів, через місяць потрібно було сплачувати відсотки, платила, іноді дооформлювала ще займи. Цілих півроку — це одні відсотки. В МаніВео це 12000 (взяла 5000) кредит — каса це 13000 (із суми3500), топ кредит 5300 (взяла 3000). Я завжди оплачую всі відсотки та просрочки. І от в березні вже зупинилася! Сказала собі СТОП. Сил вже нема. Почали дзвонити!!! СМС з погрозами про Суд. Алеколи я запропонувала зустрітися в суді-сказала мені це оператор що навіть і не мрій! Я сказала, що сама подам- почала грубо оборажати і називати всілякими словами, щоб я їй повернула гроші, що приїде до мене на роботу і поставить скриньку для того щоб мені жертвували гроші і т.д. я зателефонувала на гарячу лінію і залишила скаргу (на топ кредит, гарячої лінії в швидко не дозвонитися). В мене в швидко гроші 17 днів просрочки. Браоа перед новим роком 4000 тис.кожні 14 днів пролонгація а це шалені відсотки (за 14 днів -1200). І ці люди кричать мені в трубку закрий свій рот!!! А просила реструктуризацію, на що почула« Ты хочеш через 14 дней уже реструктуризацыю!!! Ее можна только через 20 дней!» Жах!!! І на роботу дзвонять!!! Я погоджуюся і підпишу будь які петиції. І якщо є в когось успішний вихід з цього жаху-поділіться!!! Я думаю, що достатньо їм заплатила за корисиування їх грошима і повернула їх займи!!!
Давайте разом боротися!!!
Давайте разом боротися!!!