Проходила навчання

KRSTN135792026-08-24 21:32:01
Проходила навчання в цій компанії. Все добре було, на навчанні не важко і інформація доступна. Керівник Алла, яка мене навчала, на початку була хороша, але постійно під час навчання відходила, тому що були зустрічі. Ну да ладно. Пройшла навчання, тести здала. Але, на жаль, виявилось, що плаваючий графік, який вони поставили, мені не підходить. Якщо ви йдете в цю компанію, та там плаваючий графік, то вихідні будуть коли схоче керівник. Ну не суть. Так як я відмовила, ми наче як попрощались…. Але керівник Алла вирішила удачно випадково відправити мені повідомлення, де пише стосовно мене. А саме « не зря она тебе сразу не понравилась». Як добре, що я встигла зробити скриншот. Так чому ж ви берете на роботу людей, які вам так не подобаються? Це дуже не гарно і не тактовно. І Алла навіть не вибачилась, хоча я скинула скрін і сказала, щоб дивились що пишуть. Все що вона відповіла « обовʼязково, дякую!». В мене вперше таке, в шоці були всі. І щей мені потім доказували, що то не про мене. Серйозно? Там вона скинула скрін з нашою перепискою і то написала. Я думала така хороша компанія, слава Богу я там не залишилась. Не рекомендую. А керівнику Аллі бажано дивитись що і куди пише. В першу чергу це репутація компанії
SelfieCredit
7 сентября 2026, 11:08
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам приємно чути, що саме навчання, формат подачі інформації та тестування були для вас зрозумілими й комфортними.

Водночас нам дуже прикро, що після завершення навчання у вас залишилися такі враження від комунікації. Подібні ситуації справді можуть викликати неприємні емоції, і ми розуміємо ваше обурення.

Ми обов’язково звернемо увагу на описану вами ситуацію та окремо перевіримо комунікацію, про яку ви згадуєте. Для нас важливо, щоб незалежно від обставин спілкування з кандидатами залишалося коректним, професійним і тактовним.

Дякуємо за зворотний зв’язок. Він допомагає нам звертати увагу на моменти, які потребують покращення!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован