Оператори надають різне інфо
Хотів оформити кредит в цій компанії, оскільки мої знайомі користувались їх послугами і проблем не було з поверненням. Але при отриманні консультації на гарячій лінії оператори надають інформацію, яка між собою розрізняється і не знаю кому вірити…
5 ноября 2024, 15:53
Нам шкода, що виникли непорозуміння при отриманні консультації. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам лише точну та зрозумілу інформацію, тому ваша ситуація є для нас важливою.
Будемо Вам дуже вдячні, якщо допоможете розібратися в цій ситуації. Просимо звернутися на support@moneyveo.ua, в чат-бот Moneyveo або за номером гарячої лінії: 0-800-219393. Ми з'ясуємо всі деталі та знайдемо відповіді.
Ваші зауваження допомагають нам удосконалювати наш сервіс, і ми вдячні за можливість виправити ситуацію.
Дякуємо за Ваш відгук і сподіваємося на подальшу співпрацю!
Дякуємо за Ваш відгук і сподіваємося на подальшу співпрацю!