Moneyveo - обманюють людей

Галина 2020-03-13 06:52:35
Я не розумію, як Ви можете видавати кредит, коли не бачите на яку людину оформляєте???? Ви хоч би фото з документами запрошували б!!! Сталась неприємна ситуація, на племінника формили кредит без його відома. Його телефонний номер заблокувався, як пізніше виявилось, тому що його поновила собі інша людина. Замішаний був його знайомий, який мав номер його картки в банку. Картку в банку заблокували, як тільки батьки дізнались, але як виявилось за два дні до блокування на дану картку був оформлений кредит. Будемо писати заяву в правоохронні органм, хай розбираються, так як виявилось, що в банку є дані паспортних даних, яких шахраям ніхто не надавав, а це вде викрадення персональних даних. Ви шарашкіна контора Moneyveo!!!

Комментарии к отзыву - 1

MoneyveoMoneyveo2020-03-13 12:11:26
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Нам шкода, що ваш племінник став жертвою шахраїв. Підкажіть, будь ласка, він заповнив форму на нашому сайті: http://antifraud.moneyveo.ua/? Якщо ні, необхідно її заповнити. Ми закриємо кредит і виправимо його кредитну історію в кредитних бюро після встановлення факту шахрайства. З повагою, moneyveo.ua
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит