Monevey
Взяла кредит, вчасно не віддала начисляють просто скажені проценти на які не взмозі назбирати
Телефонують далеким родичам погрожують, кажуть що заберуть все майно
Буду подавати в суд на них
Нащо розголошувати таку інформацію посторонім людям
Телефонують далеким родичам погрожують, кажуть що заберуть все майно
Буду подавати в суд на них
Нащо розголошувати таку інформацію посторонім людям

12 декабря 2019, 13:16
Доброго дня!
Наша система нараховує проценти і штрафні санкції відповідно до кредитного договору. З його умовами ви ознайомилися перед отриманням кредиту та погодилися, підписавши його електронним підписом та поставивши відповідну позначку на нашому сайті.
Нам шкода, що у вас був негативний досвід — очевидно, сталося непорозуміння: співробітники Moneyveo завжди спілкуються і діють відповідно до законодавства України. Будемо вдячні, якщо допоможете нам розібратися в цій ситуації. Будь ласка, надайте запис розмови та вкажіть телефонний номер, з якого вам дзвонили. Контакти нашої служби підтримки: support@moneyveo.ua, 0-800-219393.
З повагою,
moneyveo.ua