Maniveo

DIBIL2018-07-17 10:31:45
Погрожують в телефонному режимі, і розказують що родичі будуть за нх сплачувати… (які давно померли) називаючи їхні імена та прізвища які в Реєстрі Банківської системи (заборонена інформація для розголошення).MANIVEO — звертаюся особисто до вас… І ЩЕ ОДИН ТЕЛЕФОНИЙ ДВІНОК З ПОГРОЗОЮ ПРО ПОВЕРНЕНЯ КОШТІВ В СУМІ 3500грн-[займ] Був повернутий.! Нарахування % запхайте собі в *** І05грн/вдень 3% ніхто вам платити не буде… ВИ ЗА 3500грн нікому, нічого, не зробите!!!
Манивео
17 июля 2018, 13:00
Доброго дня!

Дякуємо за відгук! Звертаємо вашу увагу, що наша система нараховує проценти і штрафні санкції відповідно до кредитного договору. З його умовами ви ознайомилися перед отриманням кредиту та погодилися, підписавши його електронним підписом та поставивши відповідну позначку на нашому сайті. Якщо сума, яку ви вказали, була додана до вашої заборгованості не в рамках договору (ви точно не прострочили платіж і вважаєте, що це помилковий борг), будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки – ми все перевіримо та обов'язково з'ясуємо, в чому справа.

Ви завжди може звернутися до нас із проханням про реструктуризацію боргу. Для оформлення знадобиться сплатити гарантійну суму – від 20% до 40% від заборгованості, точний процент залежить від тривалості прострочення, участі у програмі лояльності та інших факторів.

Також повідомляємо вам, що згідно з чинним законодавством, компанія-кредитор має право подати позов до суду у разі повної або часткової несплати кредиту. Закон не визначає мінімальної суми заборгованості, яка може стати приводом для звернення. Крім того, саме боржник буде зобов'язаний покрити судовий збір, сплачений кредитором (мінімальна сума – один прожитковий мінімум, який зараз становить 1777 грн).

З повагою,
Moneyveo.UA

Комментарии к отзыву - 2

МаринаМарина2018-07-18 14:36:37
Добрый день. Не отвечайте на их звонки. Чем чаще отвечаете, тем усерднее будут вызванивать. В суд никто не подаст из-за такой суммы.
АлександрАлександр2018-07-18 18:17:24
Решайте через суд, не платите больше, заблокирует из номера
Отзыв успешно отредактирован
Получить кредит