Аферисти
Люди, не звязуйтеся з цими шахраями, одним словом не банк чи хто вони там е, а просто мрак!!! Правда доказати іім ііхню лохотрацію можна, в відповідних органах і в суд! Проценти десь в них з неба падають, а саме головне, що то все не законо! Тому якщо угрожають великими процентами, пошліт іх, от і все!

22 декабря 2017, 12:24
Добрий день, Валентино!
З приводу законності: Moneyveo веде свою діяльність на підставі ліцензії, виданої державним регулятором – Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. Наші правила кредитування погоджені Нацкомфінпослуг України у порядку, передбаченому діючим законодавством.
При нарахуванні відсотків та штрафних санкцій ми керуємось кредитним договором, з яким кожен клієнт ознайомлюється та на який погоджується, підписуючи його онлайн-підписом на нашому сайті. У цьому документі докладно описано всі умови співробітництва, включаючи процентні ставки.
Moneyveo.UA
Moneyveo.UA