Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Сама гірша компанія

1/5
Kasik2024-03-05 00:43:29
Взяв 18000гривень і втратив роботу в фірма на зустріч непішла заплатив 29000тисяч і відсотки ростуть наживаюця на людях які немають можливість оплатити і якшо неоплачуєш подають на суд і конфескують майно сама гірша компанія нераджу нікому кридит каса сама гірша
CreditKasa
5 марта 2024, 9:26
Доброго дня. Рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності. Кредитний скоринг — це метод класифікації позичальників на групи для оцінки їх кредитоспроможності та рівня кредитного ризику на основі кредитної історії та соціально-демографічних характеристик.
Сума порахована на калькуляторі є приблизною. Кінцеве рішення за заявкою приймає система. Саме тому сума кредиту, строк та відсоткова ставка може відрізнятись у заявці та кредитному договорі. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Будь ласка, надайте Ваш мобільний номер телефону та номер договору в приватні повідомлення для більш детальної перевірки.

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован