Отзывы о компании — 3

Elena2026-09-25 12:01:52
Нормальна компанія, якщо потрібно перехопитися грошима на короткий термін. Оформлення зайняло трохи більше часу, ніж хотілося б, через чергу на майданчику, але сам процес пройшов без нервів. Суму видали рівно ту, про яку домовилися під час телефонної розмови, ніхто нічого не занижував у останню хвилину. Машина весь час стояла на охоронній стоянці, забрала її в день погашення боргу без жодних проблем)
Adrian2026-08-25 13:40:50
Співпрацею в цілому задоволений. Оцінили автомобіль трохи нижче, ніж я розраховував спочатку, але все одно запропонували нормальну суму. Гроші видали швидко, процедура зайняла трохи більше часу через чергу на огляд, але термінові питання закрив успішно.
cashtime
26 августа 2026, 8:32
Adrian, дякуємо, що поділилися враженнями! Нам дуже приємно, що зрештою ми змогли запропонувати вам хорошу суму та швидко видати кошти. Шкода, що процес зайняв більше часу, ніж ви очікували. Вдячні за ваше терпіння і раді, що загалом ви залишилися задоволені співпрацею 💛
Андрій2026-07-27 12:57:04
Швидко, чітко і професійно. Звернувся за рекомендацією колеги і не пошкодував. Ніяких зайвих бюрократичних перепон, все по суті. Гроші надійшли на картку того ж дня. Приємно здивований високим рівнем сервісу та лояльним ставленням до клієнтів
30 июля 2026, 9:53
Відгук не зарахований (на 30.07.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
cashtime
29 июля 2026, 14:49
Дякуємо, Андрію, за відгук та високу оцінку!

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені сервісом і відзначили професійність нашої команди. Ми прагнемо, щоб процес оформлення кредиту був максимально зрозумілим, комфортним і без зайвих труднощів.

Дякуємо за довіру та рекомендацію. Бажаємо успіхів і завжди раді допомогти!
Получить кредит