Минфин - Курсы валют Украины

Установить
АлексКредит

Оформление на странице недоступно

Отзыв о АлексКредит

Показать другие кредиты

АлексКредит - шахраї . Пишіть скарги до НБУ

1/5
VitMar2020-11-13 09:59:20
Співробітниками кредитної спілки багаторазово були здійснив телефонні дзвінки(автодозвон), за моїм номером телефону з різними словами погроз, психологічного тиску та вимаганням грошей. На вимогу видалення з бази боржників не реагуть. Є аудіо фіксація цих розмов, про що їх співробітники були попередньо повідомлені.
Також, від цієї організації почали надходити шахрайські смс повідомлення (номера: «AlexCredIt», «PrivatVikon», «Pres serv»,0678802774, 0500289484, 0634839415) про борг якого не існує, та про те що призначено дату судового розгляду, щодо питання «не існуючого» боргу. А надалі була черга смс повідомлень про рішення суду на підставі наявних доказів та подальшою смс про зареєстрований виконавчий лист та арешт рахунків і т.п.
Перевіривши список судових справ, призначених до розгляду та рішень на моє прізвище- жодних результатів. Відсутні жодні рішення та справи на мою особу, що свідчить про шахрайство та здирництво Алекс кредит.
Я вчергове звернулася до чат- бота Алекс кредит (також написала листа на їх електронну адресу на імя керівника), а надалі листування з оператором і повідомила, що я ніколи не користувалася послугами організації «АЛЕКСКРЕДИТ», ніколи не виступала в ролі будь-якої третьої особи(поручителя) щодо кредитних історій, згоди на збір та обробку персональних даних не надавала. З подальшою вимогою припинити терор, а саме телефонні дзвінки та повністю вимкнути будь-яке інформування, яке прив’язане до телефону і моєї особи взагалі.(в скріншотах все зафіксовано).
Але ніхто не раагує!!!
Наступний крок — заява зі скаргою до відповідних органів, а саме поліції, прокуратури, захист прав споживачів фінпослуг, Національного Банку України, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини.
Головне питання, хто зливає персональні дані усих родичів, читаю відгуки навіть дітей дістають. Це якийсь жах!

Комментарии к отзыву - 0

Отзыв успешно отредактирован