Чудеса в UnexBank 2.0 або чому непрофани призводять до колапсу

Начальник управління дистанційного сервісу департаменту маркетингу — Ви, перед тим як свій підпис ставити, читали питання?
Виконувач — Корогод А.І.
Вихідний номер документа 14.3−13131 від 17.07.2026
Про що була ваша відповідь?
Моє питання — у ПИСЬМОВІЙ формі через відділення було «чому сума до погашення не відповідає законам математики — звідки взялося 3000, якщо використані 1000+1000. І чому 500 грн. якщо використано 3000 грн.
Хоча у кого я питаю?
Два місяці ця «команда» не може порахувати скільки буде 1+1 … чи то 3, чи то 4, а може 5…
І тільки Ірина Пінчук «ляпнула» що то становить — УВАГА — «Банківську таємницю»!
Юнекс Банк
Добрий день. Ми перевірили порушене вами питання та зміст відповіді банку від 17.07.2026 № 14.3-13131. Підтверджуємо, що сума, яку необхідно було внести в липні 2026 року для збереження пільгового періоду, певний час відображалася некоректно. Для її перевірки та коригування інформацію було передано до технічного підрозділу Банку. До моменту виправлення відображення ви внесли суму, зазначену в системі, яка перевищувала фактично необхідну. Наразі інформацію оновлено. Наступна сума для збереження пільгового періоду буде сформована в серпні 2026 року. Також дякуємо за ваше зауваження щодо попередньої письмової відповіді. Ми врахували його та прагнемо, щоб наші роз'яснення були більш зрозумілими й вичерпними. Перепрошуємо за незручності, пов'язані з некоректним відображенням інформації. Для надання додаткових роз'яснень працівники контакт-центру телефонували на ваш фінансовий номер, зазначений у системі банку, однак зв'язатися з вами, на жаль, не вдалося. Якщо у вас залишаться запитання, будь ласка, звертайтеся до нас за номером 0 800 311 133 — із радістю допоможемо.

21 июля 2026, 17:31
Шановні, про некоректний софт я повідомляв Банку ще у січні цього року. За півроку ви не особливо напружувалися аби його пофіксити. Відсотки за «некоректність» ніхто не компенсував. Картку Розетки довелося закрити. Історія з кредиткою — повторення історії з карткою Розетки. ДКБО — умови не відповідають фактичним. А софт застосунку — не відповідає умовам ДКБО. Що за бардак? Про яку банківську таємницю повідомлення мені пані Ірина? Скільки коштів я витратив — мені повідомити — це банківська таємниця?
21 июля 2026, 17:33
Фінансовий номер було змінено з вашого боку в односторонньому порядку. В порушення умов ВАШОГО ж ДКБО.
Unex Bank
Unex Bank
22 июля 2026, 11:24
Добрий день. Дякуємо, що детально описали свої зауваження. Ми уважно ознайомилися з усіма порушеними вами питаннями, зокрема щодо роботи мобільного застосунку, відображення сум, змісту попередніх відповідей банку та комунікації під час ваших звернень. За результатами проведеної перевірки підтверджено, що некоректне відображення суми для збереження пільгового періоду було усунуто, а інформація в застосунку приведена у відповідність. Ваші зауваження щодо якості програмного забезпечення, змісту письмових відповідей і консультацій працівників також передано до відповідних підрозділів банку та враховано в роботі. Щодо питання про банківську таємницю та інших аспектів обслуговування — вони також були розглянуті банком у межах проведеної перевірки. Нам прикро, що цей досвід вплинув на вашу оцінку обслуговування. Ваш зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалювати наші процеси.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / Чудеса в UnexBank 2.0 або чому непрофани призводять до колапсу