За НОВОГО клієнта навіть не тримаються

flexdance 22 января 2026, 20:06
Відкрив карту, кредитний ліміт нуль (в інших банках відповідно ліміти 180 тис, 150 тис, 163 тис).
Запитав ручний перегляд — відмова — «у нас кампуктер щітаєт». Написав юридичне зауваження про порушення моїх прав такою автоматизацією — отримав відписку. Чекав на відповідь півтора місяці, упродовж яких мені казали, що питання досі в обробці. А потім з’ясувалося, що воно не в обробці і відповідь мені надавали — куди я так і не зрозумів.
Єдиний плюс — наказали співробітника служби підтримки, який відмовлявся прийняти моє звернення.
Перша спроба дізнатися про банк та стати клієнтом і як наслідок, я назавжди забуваю про його існування і буду пропагувати знайомим тільки все негативне про банк.
Ось чого коштує відмова у встановленні навіть символічного ліміту — я пішов на принцип. Інші банки довіряють, Юнекс довіряє «кампуктеру». Що ж 🙂
Юнекс Банк
Unex Bank 23 января 2026, 14:13
Добрий день.

Ми використовуємо автоматизацію й сучасні скорингові моделі, щоб ухвалювати швидкі, прозорі й об’єктивні рішення. Якщо потрібна додаткова перевірка — наші фахівці з радістю розглянуть вашу ситуацію особисто.

На жаль, у наведеному вами повідомленні немає ідентифікаційних даних (ПІБ, дата звернення, канал комунікації тощо), тому ми не можемо повністю перевірити описану вами ситуацію. Якщо ви готові до конструктивного розгляду — надішліть, будь ласка, у приватні повідомлення ваші контактні дані або інформацію про запит. Ми все детально перевіримо і повернемося з чітким роз’ясненням.

Дякуємо за звернення — ми цінуємо зворотний зв’язок і готові допомогти.

23 января 2026, 8:43
В других банках даже кредитку не оформляют, если нет
решения банка на установку ненулевого кредитного лимита.

Так что вам ещё повезло оформить кредитную карту.
flexdance
flexdance
1 февраля 2026, 9:01
Фігова у вас скорингова модель та необ'єктивні рішення, якщо в інших банках такі суми, а ви і копійки не дали
1 февраля 2026, 11:40
в інших банках відповідно ліміти 180 тис, 150 тис, 163 тис

можете оприлюднити назви цих банків та цифру кредитного рейтингу.
3 февраля 2026, 13:52
Така ж ситуація. На запитання, на основі чого таке рішення, ніхто не може дати відповіді, «були причини» кажуть. Ідеальна кредитна історія, жодного разу нічого не прострочив. Усі інші банки без проблем давали 20, 50, 250. При чому цей же банк дав ліміт на карту Розетка, це їхня карта. Схоже, це рішення банку загалом не давати нікому кредитний ліміт. Питання чому тоді картка має статус кредитної.
3 февраля 2026, 14:51
«Усі інші банки без проблем давали 20, 50, 250.»

можете оприлюднити назву банку, який дав 250тис
та цифру кредитного рейтингу.
7 февраля 2026, 15:16
Монобанк, не знаю, який у мене кредитний рейтинг
7 февраля 2026, 15:31
Кредитний рейтинг розраховують бюро кредитних історій, а не банки.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / За НОВОГО клієнта навіть не тримаються