Нормально, але хотілось би краще!

SashaMed 23 октября 2025, 16:40
Банк нормальний, але не вистачає деяких функцій у додатку. Наприклад, хотів зробити переказ за IBAN, але довелось дзвонити в підтримку. Ще одне, вчора довго чекав відповіді від оператора. Запитував про картки для подорожей.
Юнекс Банк
Unex Bank 24 октября 2025, 14:52
Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїми враженнями про користування нашим застосунком. Ми цінуємо позитивну оцінку роботу банку нашими клієнтами, а зауваження допомагають нам ставати кращими.

Насправді функція здійснення переказу за IBAN доступна у нашому додатку. Скористатися нею можна у кілька простих кроків:

— оберіть рахунок, з якого бажаєте ініціювати переказ;

— натисніть кнопку «Платежі»;

— оберіть опцію «За реквізитами (IBAN)».

Після цього можна вводити необхідні дані отримувача та підтверджувати операцію.

Ми постійно працюємо над вдосконаленням роботи контакт-центру, щоб скоротити час обробки звернень і зробити спілкування максимально швидким та комфортним. Приносимо вибачення за тривале очікування відповіді оператора, з яким ви стикнулися.

Дякуємо, що обрали Юнекс Банк. Ваша довіра — найкраща мотивація для нас розвиватися й надалі.

gepard76
gepard76
23 октября 2025, 18:18
Дуже цікавий, а головне корисний по своїй суті відгук, але нічого не зрозуміло. Забули сповістити від кого ще довго чекали відповіді на дзвінок, що у інших людей запитували протягом дня, що їли, як спали та з ким. Бо питання повністю не розкрито. Сумно.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / Нормально, але хотілось би краще!