Здирницький банк

Zoriana3026 6 августа 2025, 14:00
Отделение по адресу: Луцк, ул. Винниченко, 25, А-5
Брала кредит, просила на 3 місяці, агентка оформила на 4, я достроково погасила, гасила в їхньому додатку, коли внесла останній платіж, то ви світилось, що більше кредитів за мною не зафіксовано. Лише через 2 місяці мені приходить сповіщення, що мені потрібно здійснити новий платіж 4180 грн за прострочення боргу. Виявляється, що потрібно писати заяву про дострокове погашення кредиту, ніхто мене про це не повідомив, агентка нічого не говорила. Впевнена, що це зумисно аби набігли відсотки. НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ БАНК ВЗАГАЛІ, обдеруть
Юнекс Банк
Unex Bank 7 августа 2025, 16:08
Дякуємо за Ваш відгук! Хотіли б уточнити надану Вами інформацію.
Кредит було оформлено Вами на 12 місяців, з яких перші 3 — пільгові (без нарахування відсотків за користування кредитом). Підписання договору підтверджує, що Ви ознайомились з усіма умовами, включно з графіком платежів та Правилами дострокового погашення кредиту.
Згідно з умовами кредиту: 6.9. Клієнт має право здійснити дострокове погашення заборгованості за Договором в порядку, передбаченому Правилами.
Цими правилами передбачено дострокове закриття за умови: у дату, визначену в договорі, шляхом зарахування коштів; у будь-який робочий день — за письмовою заявою.

На жаль, письмову заяву до банку Ви не передавали. І жодним чином не повідомляли Банк про своє бажання достроково погасити кредит.
Без поданої заяви кредит продовжує діяти, а нарахування відсотків здійснюється згідно з договором.

Нам дійсно прикро, що Ви потрапили у таку ситуацію, і у Вас склалось негативне враження про Банк. Але у даному випадку ми не порушили жодної процедури. Переконатися у цьому Ви можете уважно переглянувши Договір, який підписали, та Правила дострокового погашення кредиту.

Zoriana3026
Zoriana3026
7 августа 2025, 16:14
Мені взагалі агентка казала на 4 місяці, агенти консультують зумисно і приховують всі деталі з метою аби ставались такі ситуації. До того ж, сповіщення про відсотки чомусь мені прийшло лише на другий місяць після сплати повністю боргу, це теж зумисно аби вийшла сума, безсоромні

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке