Пропонють нереальні умови кредиту

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
MakarukBogdan 18 января 2025, 11:57
Дзвонили, пропонували кредит на гарних умовах, вже думав оформляти, але добре що вирішив уважно ознайомитись з умовами, виявилось, що не так вже все і гарно. Буду шукати інший банк
Юнекс Банк
Unex Bank 18 января 2025, 22:03
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і знайшли час, щоб залишити відгук. Ми розуміємо, наскільки важливо для Вас приймати зважені рішення, особливо коли це стосується кредитування.

Наш банк завжди намагається запропонувати клієнтам максимально вигідні умови. Кожен продукт має свої особливості, які ми радимо уважно вивчати перед оформленням. Саме тому ми надаємо детальну інформацію про умови кредитів, щоб клієнти могли самостійно оцінити їх і прийняти обґрунтоване рішення.

Нам шкода, що запропоновані умови не виправдали Ваших очікувань. Ми цінуємо Вашу чесну думку та хочемо більш детально з'ясувати, які саме умови кредитування для Вас виявились незручними. Для цього Ви можете, наприклад, звернутись до нас через чат-бот або зателефонувати за номером 0 800 311 133. Ми впевнені, що Ваша думка допоможе нам покращити наші послуги.

Якщо у Вас залишились будь-які питання або потрібні додаткові пояснення щодо умов кредитування, ми завжди готові допомогти.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
18 января 2025, 14:17
74.68%. в среднем 50% в других банках

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / Пропонють нереальні умови кредиту