Минфин - Курсы валют Украины

Заблоковали грошi

SmokingAirLines 10 декабря 2024, 20:46
Мій досвід з Unex Bank залишив надзвичайно негативне враження. Місяць тому я швидко оформив картку, процес зайняв всього 5 хвилин, але через пару днів, коли я отримав кошти на картку через P2P (від покерного рахунку), вона була заблокована. Мені запросили подати заяву з усіма деталями, я все надав, але через тиждень мені сказали, щоб я додав ще й уточнення, що кошти надійшли через P2P. Знову все зробив і надіслав.

На наступні кілька днів мене просто годували обіцянками, що йдуть якісь додаткові перевірки, а потім запропонували написати заяву на розірвання договору, обіцяючи повернути кошти на інший рахунок. Тепер, через місяць, я знову пишу їм, і знову ніякого рішення. Натомість вони пропонують написати ще одну заяву для закриття рахунку без розірвання договору з банком.

Мораль цієї історії проста: процес оформлення картки — кілька хвилин, але варто лише зробити пару переведень на рахунок, і банківська система починає влаштовувати перевірки, які тягнуться невизначено довго. У результаті, кошти заморожені, а рішення так і не прийнято. Мій висновок: будьте обережні, якщо плануєте здійснювати подібні операції через цей банк.
Юнекс Банк
Unex Bank 10 декабря 2024, 22:21
Дякуємо за Ваш відгук. Ми розуміємо Ваше занепокоєння та хочемо пояснити причини вжитих заходів.

Банк діє у межах чинного законодавства України, зокрема статті 11 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», яка передбачає перевірку окремих фінансових операцій. У Вашому випадку для завершення розгляду Банку було необхідно отримати роз’яснення та документи, які підтверджують джерело коштів і їх зв’язок із вашими фінансовими діями.

Також Вам було запропоновано написати заяву на розірвання ділових відносин як спосіб отримати доступ до коштів на іншому рахунку в разі, якщо ви не бажаєте продовжувати співпрацю з Банком. Додаткові запити на заяви чи уточнення пов'язані з дотриманням встановлених процедур та вимог законодавства.

Для якнайшвидого вирішення питання, рекомендуємо в повному обсязі надати запитувану інформацію та документи. Ми діємо відповідно до закону та дотримуємося всіх вимог для забезпечення безпеки фінансових операцій.

Дякуємо за співпрацю та Ваше розуміння!

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
11 декабря 2024, 0:40
Не любят у нас крипту и азартные игры, легко через него бабки отмывать