Минфин - Курсы валют Украины

Блокируют деньги на счету

Проблема решена
energolux 21 октября 2024, 15:15
«20»; жовтня 2024 р.Банком заблокований мій картковий рахунок, та сума на ньому
2492 грн. На запит банку про рух коштів було надано заяву с підтверджуючими документами.
Юнекс Банк
Unex Bank 22 октября 2024, 11:52
Вітаємо. Нам щиро прикро, що ви тимчасово обмежені у доступі до власних коштів. Проте блокування рахунку — це не примха банку. Ми суворо дотримуємося вимог нормативно-правових актів та працюємо виключно в правовому полі відповідно до ст. 15 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

Ми дякуємо вам за надання документів, що були запитані та сподіваємося на швидке та позитивне вирішення цієї ситуації. Отримані дані були передані до відповідального підрозділу банку. Наразі проводиться детальна перевірка транзакцій по рахунку. У разі позитивного рішення незабаром обмеження з картки будуть зняті. Якщо ж буде ухвалене рішення про відмову, ви отримаєте відповідний лист на вашу електронну адресу.

Ми розуміємо, що для вас важливо отримати рішення якомога раніше та намагаємося все зробити оперативно. Але все ж маємо визнати, що цей процес потребує трохи часу.
Щиро перепрошуємо за ці незручності, просимо поставитися до них з розумінням та сподіваємося на позитивне рішення.

Якщо у вас виникнуть запитання, пишіть нам у чат Центру турботи. Дякуємо!

energolux
energolux
4 ноября 2024, 11:01
Тупо шахраюють, а люди по судах мають бігати, наче робити більше нічого. А потім розруха і війна. Як казав професор Преображенський у х/ф «Сабаче серце»: розруха це коли мочаться повз унітаз.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке