Минфин - Курсы валют Украины

Проблеми з платежами

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Zhooravel 12 октября 2024, 10:50
В цьому банку маю рахунок ФОП, вчора не зміг провести платіж, все зависло і нічого не провелось. Насилу додзвонився в службу підтримки, пів години провисів на телефоні, і без толку. Сьогодні буду пробувати ще, але не впевнений в успіху, така ситуація трапляється не в перше, мабуть пора змінювати банк.
Юнекс Банк
Unex Bank 14 октября 2024, 12:12
Вітаємо!

Нам дуже прикро, що ви стикнулися з такою ситуацією. І нам вкрай важливо з’ясувати, через що саме вона могла виникнути. Тому, будь ласка, напишіть свій номер телефону — це допоможе нам якнайшвидше розібратись у ситуації, що склалася, та знайти найкраще рішення.

Щодо роботи Центру турботи, то він працює 24/7. На звернення клієнтів відповідають живі люди, а не боти. Тому у періоди найбільшого навантаження справді можливі затримки при з’єднанні з оператором. Натомість, в таких випадках спеціаліст самостійно перетелефоновує клієнту для вирішення його питання.

Якщо проблема потребує якнайшвидшого пошуку рішення, також можна звернутись до нас через чат-бот у Viber або Telegram. Там Вам також нададуть оперативну відповідь на будь-яке питання.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке