Минфин - Курсы валют Украины

Термінали City 24 категорично не рекомендую!

Проблема решена
Віталій Володимирович 18 сентября 2024, 14:22
Вніс в термінал City 24 купюру 1000 грн. для поповнення своє власної картки на 400 грн, на решту хотів поповнити інтернет але несподівано, мене викинуло з системи.
Звернувся в службу підтримки за номером 0983033434, провисівши хвилин 30 в черзі на лінії отримав відповідь що нічим допомогти не можуть і треба писати в вайбер іншому «спеціалісту» за номером 0958419454.
Написав прохання повернути решту коштів мені на картку.
Отримав відповідь що я в той день коли поповнював картку перевищив добовий ліміт (5000 грн.) на поповнення коштів і тепер, згідно постанови НБУ, підпадаю під фінансовий моніторинг на предмет відмивання доходів отриманих злочинним шляхом або фінансування тероризму!!!
Прочитав закон на який посилався «спеціаліст» нічого не знайшов про ліміт в 5000 грн. і навіть перевищення цього ліміту в мене не було, бо в терміналі технічно неможливо поповнити більше 5000 грн на добу.
Зрозуміло що фінансові організації мають боротись з підозрілими фінансовими операціями але ж не використовувати як привід для того щоб привласнити гроші клієнтів, бо далеко не кожен має можливість витрачати купу часу на повернення не значної суми, тим паче коли, а країні війна.
Вирішив принципово довести справу до кінця, відправив на електронну пошту завірені фото документів, які було вказано «спеціалістом» з вайберу.
Через дві доби не отримавши відповіді знову написав в вайбер, на що мені була відповідь що мені відправлена відповідь 2 дні тому на електронну пошту. На справді лист прийшов лише після того коли я звернувся повторно в вайбер, в листі був перелік документів які треба відправити, нагадую я їх відправив вже 2 дні до цього!!!
На що «спеціаліст» в вайбері написав що фото айді картки їм не підходить, а треба прислати в форматі pdf, ворд або ipg
На моє запитання чому він в попередній розмові не написав я якому форматі треба і чому їм в форматі фото не підходить, він просто проігнорував моє питання.
Нікому не рекомендую користуватися терміналами цієї контори.
В випадку подібному до мого, вам прийдеться згаяти немало часу щоб повернути свої гроші.
Юнекс Банк
Unex Bank 18 сентября 2024, 18:02
Дійсно ситуація неприємна. Хочемо звернути увагу, що наш банк не відповідає за обслуговування Терміналів City 24.
Ми рекомендуємо звернутися безпосередньо до компанії, яка займається їхнім обслуговуванням, для вирішення питання

18 сентября 2024, 14:45
«А ще якщо у вас не паспорт, а айді то прийдеться ще ЦНАП брати довідку про прописку." — факт, справка это дополнение. Можно через дию получить и распечатать сасому. А почему отзыв банку, если косяк терминала?
seregaKontinent
seregaKontinent
24 октября 2024, 0:10
23.10.24 Хотел закинуть три купюры по 500 грн на карту через терминал сити24, в итоге две купюры терминал сити24 проглотил, но не засчитал, из общей суммы 1500грн, зашло на карту 500грн и потерялись 1000грн, две купюры по 500, позвонил на горячую линию, там ответили, если лишние деньги в процессе инкассации найдутся,то они вернут деньги на карту, а пока пол месяца нужно ходить в ожидании пещерного чуда
24 октября 2024, 1:29
Если купюру не засчитало, то зачем ещё одну пихать?

Главная / Банки Украины 🏦 / Юнекс Банк 💰 / Отзывы о Юнекс Банке 📝 / Термінали City 24 категорично не рекомендую!