Минфин - Курсы валют Украины

Не банк, а найгірша МФО

Проблема решена
syd7 23 июля 2024, 12:30
Отделение по адресу: Луцк, ул. Винниченко, 25, А-5
відсоткова ставка як у мфо, а не банку, погрожують що повідомлять усім близьким про кредит, навіть людям які померли 10 років тому, звідки беруть данні не зрозуміло, планують телефонувати особам які не давали згоду на обробку їх персональних даних, одним словим жесть
Юнекс Банк
Unex Bank 23 июля 2024, 19:28
Ми маємо доступні кредити під будь- які потреби. Також маємо гарну пропозицію кредитування, якщо кредитна історія клієнта не досконала. Перед оформленням ми чітко повідомляємо про умови, надаючи достатньо часу для ознайомлення з кредитним договором. Для вашого зручного користування ми розробили калькулятор, який дозволяє оцінити загальну суму кредиту, його річну ставку, щомісячний платіж та інші важливі параметри, і розмістили його перед оформленням кредиту.
Повідомляємо, що при виникненні простроченої заборгованості, згідно діючого законодавства, ми маємо зателефонувати та повідомити про прострочений платіж. Згідно з відповідним законодавством ми маємо право звертатися по телефону до третіх осіб, яких вказали при оформленні кредиту. Проте після проведених перевірок ми готові повідомити, що ми не здійснювали жодних дзвінків. Можливо є прострочені платежі в інших установах і дзвінки надходили від них.

Курс валют в Юнекс Банке

Курс валют в Юнекс Банке