Нераджу нікому цей банк
Відкрив карту для своїх потреб, немав на ній багато коштів.Потім підключив інтернет послугу і за того що на рахунку було недостатньо коштів, зайшов у несанкціонований овердрафт! Хоча ніякого кредитного ліміту невідкривав, до цього користувався картами і других банків то такого немає! Карти закрив чекаю на закриття рахунків! Кредитами некористуюсь, а в цьому тим паче думаю мав би з ним проблеми!
Дякуємо, що повідомили про це! Зворотній зв'язок допомагає нам ставати краще. Ми обов'язково розберемо ситуацію, що склалася, щоб не допускати подібних надалі.
А я про що говорив в попередньому відгуку! Тільки в мене овердрафт за переказ зі своєї картки Unex на свою картку Unex! А коли переказав кошти з іншого банку — вони прийшли на другий, чи третій день! Але, на карті відображалися! Але, при поповненні ними депозиту — було неможливо! От як хитро! Тобто, вони є, але ї немає! А оплата покупок в магазині? Відображається в операціях тільки за декілька годин. В кращому випадку! Більшого дна ще не бачив!!!
Курс валют в Юнекс Банке