Курс валют в Укрсиббанке
| USD | 43 | 43.6 |
Что хочу то и ...
Повний відстій
почались проблеми з того, що на телефон почали приходити смс про зняття 30 грн щомісяця за страхування. я не оформлювала ніяке страхування. дзвоню в колл-центр, де мені кажуть, що моя персональна менеджер підключила мені його сама!!! очевидно, щоб зробити собі продажу і отримати % за підключення послуг. дзвоню менеджеру, а та мені каже: «а Ви хіба не літаєте за кордон, там ж завжди потрібна страховка». я просто в дикому шоці! що це за хамство таке з боку банку? далі дзвоню знову в колл-центр, де мені кажуть їхати в страхову і писати заяву на повернення коштів. коли я вже зібралася з духом їхати в страхову, несподівано, наступного дня приходить назад повна сума списаних коштів.
друга ситуація — родичка брала розсрочку через укрсиб, мене вказала поручителем. і що ви думаєте — мій фінансовий номер замінили на номер моєї родички! після чого, відповідно, я не могла користуватися онлайн-банкінгом і мені довелось просидіти годину у відділенні, щоб написати заяву на зміну фінансового номеру.
третій випадок — коли звільнилася з компанії, користувалася карткою ще довго, потім вирішила її закрити. у відділенні виявилося, що на мені борг за обслуговування в 700 грн! жодної смс про це не було, а така сума накопичилася за два місяці. як тільки я в касі оплатила ці 700 грн, мені приходять дві смс, за кожен місяць: «сплатіть 350 грн за обслуговування». чому вони не прийшли раніше?!
дякую, укрсиб, але тепер я ваш найбільший детрактор і ніколи не користуватимуся вашими послугами для приватних клієнтів і іншим не раджу.
Продажа валюты текущим клиентам.
Надеюсь кризис вас затронет, и ваши управляющие менеджеры начнут ДУМАТЬ о клиенте, ужасный уровень сервиса.
Обманюють клієнтів комісіями і тарифами, які не ставлять до відома клієнтів, і таким чином викрадають кошти
По перше, за що комісія? Людина може не пам'ятати свого залишку. В банкоматах інших банків такого немає!
По друге, при відкритті рахунка інформацію про ці комісії не поставили до відома! А така інформація якраз належить до важливої!
Банк навмисно створює такі комісії і не доводить усно до відома клієнтів, щоб мати можливість в такий спосіб викрадати кошти.
на карантине насчитывают%каждый день
Техническая задолженность. Письмо с угрозами
Но зачем вы по прописке отправляете письмо о том что у меня долг перед банком???? — там написана что будут примусове стягнення через суд!!! И так далее!!! Вы с ума сошли??? У меня нет ни кридита, ни лимита, никакого долга!!! Зачем вы отправляете такие письма?????..
Нормальный банк
Неумение, или нежелание, качественно работать
Незаконно наживаються на клієнтах і дурять
Касательно изменения в графике работы банка - есть информация на сайте банка. https://my.ukrsibbank.com/ua/vsebudedobre/
Невозможно связаться с оператором
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Самый ужасный банк в Украине
Непрофесійний і ненадійний банк
Не сподівайтеся на швидку відповідь, навіть на якусь не очікуйте. Вас будуть ігнорувати, адже певно в них більш «важливі» справи.
Якщо вам сказали, що ви в черзі на дзвінок, то вважайте, що про вас забули.
В чаті вам не відпишуть і через день, сумніваюся, що там взагалі хтось відписує.
Тому якщо ви хочете постійно боротися за увагу і самі вирішувати нагальні питання щодо карток, тоді вперед. Тут вас чекають.
Вы не владеете своими деньгами
Беспредел!
Очень большой процент кредита
Укрсиббанк никому не советую!
Украли деньги
Перевод в другое отделение
Перестал работать номер 729
Несмотря на то, что я довольно высокого мнения о данным банке, в сложившейся экономической ситуации это очень сильно напрягает.
Не хотелось бы чтобы Ваш банк опускался до уровня ОТП и Привата.
блокирование пенсионной карты со средствами на счету