Відділення працює без керівництва, банк незаконно утримує вміст сейфової скриньки
Спочатку я дійсно планував подовжити оренду. Але візит до відділення АБ «УКРГАЗБАНК» (м. Київ, вул. Єреванська, 1) змінив мої плани. Взявши талон № 17 о 12:53, я прочекав у черзі майже годину, поки перша менеджерка обслуговувала одного єдиного клієнта. Згадавши, що минулого разу доступ до сховища теж супроводжувався втратою купи часу, я вирішив просто забрати вміст скриньки та закрити договір, щоб більше не мати з цим проблем.
І тут почався повний хаос. Менеджерка почала оформлювати документи. Вона постійно з кимось консультувалася по телефону, що і як натискати. І лише після того, як УСІ папери були готові і треба було йти до сховища, співробітники раптом зрозуміли, що доступу немає — працівник, який за це відповідає, на лікарняному! Усі створені документи просто видалили. Чому мене не попередили одразу, що доступу сьогодні не буде? Я б не чекав годину в черзі та поїхав би одразу, не втрачаючи час. Мені просто заявляли: «Сьогодні нічого не буде, ми нічого робити не будемо, йдіть дзвоніть на гарячу лінію».
Коли я почав вимагати пояснень, у спілкування вступила інша співробітниця — Павловська Тетяна Сергіївна (заступник начальника управління роздрібних продажів). На моє пряме запитання вона кілька разів підтвердила, що відділення зараз працює БЕЗ керівника і БЕЗ виконуючого обов’язки начальника. Звертатися не було до кого.
Більше того, коли я написав офіційну письмову претензію, Павловська Т. С. категорично відмовилася її приймати та реєструвати.
Я зателефонував на підтримку двічі (о 13:48 та 14:42) але вони нічим допомогти не змогли, порадили звертатись до керівника відділення, якого немає… На словах підтримка повідомила, що скарги зареєстровано, але номерів не надали, обіцяли передзвонити — але до 18:00 зі мною ніхто так і не зв’язався.
Тільки після першої скарги та моєї письмової заяви (яку так і не зареєстрували) вони почали хоч щось робити, комусь телефонувати, але після черговокого очікування запропонували тільки «почекати ще мінімум годин, поки пройде якась процедура».
Але я і так витратив на цю поїздку загалом 4 години свого часу! Чекати ще я фізично не міг, бо мав встигнути забрати дитину з табору.
Ситуація критична ще й тому, що завтра у мого сина день народження, і вміст скриньки № 295 мені був потрібен саме сьогодні. Через некомпетентність працівників Укргазбанку мої плани зірвано.
Маю фото талона, написаної мною заяви та відеозапис розмови, де працівники підтверджують відсутність керівництва та відмовляються прийняти заяву.
Мої вимоги до банку:
1. Зв’язатися зі мною компетентному представнику банку.
2. Організувати видачу моїх речей зі скриньки та закриття договору до мого наступного приїзду так, щоб я знову не провів у черзі пів дня
3. Не нараховувати комісій чи штрафів, оскільки договір не був закритий через внутрішні проблеми банку та неможливість надати мені доступ до сховища.