Я є пенсіонером та особою з інвалідністю III групи. Через війну та стан здоров’я наразі перебуваю в Ірландії. Укргазбанк заблокував мій рахунок через арешт.

Роздільнянський відділ ДВС виніс офіційну Постанову від 14.07.2026 р. (ВП № 64217671) про визначення мого поточного рахунку для здійснення видаткових операцій у межах законного ліміту.

Банк цю постанову отримав, але оператори гарячої лінії та чат-бот категорично відмовляють у дистанційному налаштуванні ліміту в додатку. Вони цинічно вимагають, щоб я особисто з Ірландії приїхала до каси відділення в Україні! Для мене це фізично неможливо. Картка у мене віртуальна, а акож і фізична і банк зобов’язаний обслуговувати її дистанційно.

Дії Укргазбанку позбавляють мене єдиного засобу для існування та ліків. Офіційні скарги до НБУ (Національного банку України) та Омбудсмена вже направлені.

Вимагаю від керівництва банку негайно припинити це свавілля, зв’язатися зі мною та розблокувати доступ до дозволеного ліміту коштів у мобільному додатку через платежі

Світлана YAKUKHNO
Світлана YAKUKHNO
15 июля 2026, 2:13
Уточнение к отзыву: Хочу дополнить и прояснить ситуацию. Банк заблокировал мою карту, и даже после того, как Государственная исполнительная служба (ДВС) вынесла и направила в банк официальное Постановление о назначении текущего счета для осуществления расходных операций, пользоваться своей картой в приложении я всё равно не могу.Единственный вариант, который мне категорически навязывают операторы горячей линии и чат-бота — это лично приехать в Украину и снимать деньги наличными в кассе отделения. То есть банк фактически лишил меня возможности дистанционно использовать мои же средства по закону, зная, что я нахожусь за границей и физически не могу прийти в кассу.
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
15 июля 2026, 10:54
А не пробовал бабки вернуть? Пожил в долг и сбежал из страны

Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отзывы о Укргазбанке 📝 / Укргазбанк знущається з пенсіонера з інвалідністю за кордоном! Відмовляють у дистанційному виконанні Постанови ДВС