Відмова від надання інформації про зарахування коштів на їх реквізити які надала сама фінансова Установа
Это технические счета называются,когда ты туда загоняешь деньги и их вручную кидают по назначению платежа на погашения твоего долга и оплату судебных издержек, а не развод и какие проценты дополнительные если суд установил полностью какую суму и сколько платит, головой своей подумать не?
ну если на гор линии не дают эту информацию сходи в отделение и попросы виписку за месяц где ты можешь увидеть что сумма кредита уменьшаеться.
Ось така ситуація пройшов процедуру відновлення платоспроможності через господарський суд, Дана фінансова установа виставила свої вимоги, я нічого проти не маю це добре,
Суд надав рішення і данна фінансова Установа надала реквізити, на які я повинен сплатити судовий збір 3 платіжі по 1614. 93, і борг в продовж 5 років, це також добре бо саме мене це задовільняє і підходить в продовж 5 років що місяця сплачувати 154 гривні
Надали ось ці реквізити,
Погашення судового збору (по цим реквізитам Ви платите перші 3 місяці)
Банк отримувача: АБ «УКРГАЗБАНК»
МФО 320478
Отримувач: АБ «УКРГАЗБАНК»
код ЄДРПОУ 23697280
IBAN: UA233204780000037397786002327
Призначення платежу: погашення судового збору, згідно ухвали № 918/741/25 від 23.12.2025 (КД№ 2024/ОВР/100−000374 від 15.03.2024р.)
Погашення заборгованості згідно затвердженого плану реструктуризації.:(по цим реквізитам Ви сплачуєте подальші 57 місяців)
Банк отримувача: АБ «УКРГАЗБАНК»
МФО 320478
Отримувач: АБ «УКРГАЗБАНК»
код ЄДРПОУ 23697280
IBAN: UA843204780000037399786002325
Призначення платежу: погашення боргу згідно ухвали № 918/741/25 від 23.12.2025 (КД№ 2024/ОВР/100−000374 від 15.03.2024р.)
Сьогодні телефоную дізнатися чи є надходження, на що отримую різку відмову в даній інформації,
Ще плюс до всього заблокували додаток…
З чого я роблю припущення що задіяна *** схема збоку даної фінансової установи, і це мій кредитний рахунок де вони просто зараховують на нього кошти і надалі беруть %, а бо зовсім інший варіант це власний рахунок з одного із працівників даної фінансової установи на який надходять кошти, які мають погашати судовий збір і виконуватись рішення господарського суду…
P s Чому вирішив написати ще в поважний Мінфін, щоб клієнти даної фінансової установи розуміли, що фінансова установа може просто на праві сильної сторони відмовити в інформації про рух коштів по рахунках на які самі і надали…
Ставлячи в патову ситуацію, Робиш оплату через деякий час спокійно можуть сказати надходження не було, хоча є чеки,
Не робиш оплати, в миттєвості ока оскарження судового рішення, так як позивач не виконує рішення суду, і відновлення нарахування % ітд і тп …
В моїх очах Дана фінансова установа намагається застосувати ***дії стосовно мене…