Оновлення даних
Неможливо оновити дані в мобільному додатку через дія-підпис: заходжу в дію. підтверджую свою особу через пароль для дії. фейс-контроль. пароль для дія-підпис. підписую документи для укргазбанк, дія їх надсилає до банку. потім іде заповнення анкети із 3-х сторінок і вже більше 100 разів я не в змозі це зробити. бо після заповнення другої сторінки мене не допускають до третьої, бо «щось пішло не так. спробуйте знову»!!! І це відподідь державного банку, який з 20 грудня 2025 року і до теперішнього часу, так і не спромігся виявити, що ж у нього пішло не так!!! Через ці його огидні дії я не маю доступу до своїх пенсійних коштів!!!
- Олександр Коваленко
- 12 февраля 2026, 16:09
Так званий «державний банк» влаштував «перевірку"своїх клієнтів, дублюючи пфу, який уже провів відеоконференцію отримувачів пенсійних виплат!!! укргазбанк займись краще перевіркою прокурорів різних рівнів, які у неповні сорок років вже трижди «інваліди», «пенсіонери» і хворі на голову!!!Ви не бачете впритул тих, хто краде гроші не валізами, ні, вже вагонами!!! А ось Я, у кого пенсія приблизно 3000 гривень. вам поперек горла!!! Якщо ви виконуєте чиєсь замовлення, то Я бажаю, щоб по всим вашим філіям ПО ВСІЙ УКРАЇНІ прилетіло ДОБРЯЧЕ, бо яка користь від вас, упирі!!! Слава Україні - ГЕРОЯМ СЛАВА!!!