КРИТИЧНИЙ ЗБІЙ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ: Укргазбанк дозволив обікрасти неповнолітню, ігноруючи команди блокування!
- Недорого Отзывы
- 8 января 2026, 9:53
Ну видимо слили данные для входа в банк. И мошенники после твоей блокировки сами разблокировали. Через приложение можно и заблокировать и разблокировать карту
Під час несанкціонованого зняття коштів я зробила близько 5 спроб заблокувати картку через мобільний додаток. Система банку видавала підтвердження блокування, але через 5 секунд самостійно розблоковувала картку, фактично допомагаючи шахраям завершити крадіжку.
Це не просто шахрайство — це технічна бездіяльність банку! Ваша система безпеки не виконала пряму команду власника рахунку. Якби додаток спрацював коректно з першої спроби, кошти були б збережені.
Факти, які я вимагаю розслідувати публічно:
Чому статус картки змінювався з «заблоковано» на «активна» без моєї участі?
Чому банк досі не визнав технічну провину свого софту в ситуації з неповнолітньою особою?
Заяву до кіберполіції та скаргу до НБУ подано. Я не приймаю стандартних відписок. Якщо банк не здатен забезпечити роботу кнопки «Заблокувати» у критичний момент — він має нести повну фінансову відповідальність за втрачені кошти.
Я вимагаю негайного повернення коштів, втрачених через технічний збій вашої системи. Чекаю на конкретне рішення, а не на черговий порожній дзвінок