Найгірший банк зі всіх можливих

Stanislav133 25 февраля 2025, 18:55
Заблокували банк з проханням пояснити надходження. Через тупий додаток, який скидує всі повідомлення із оператором кожного разу як виходиш із нього навіть у межах банку не зміг цього зробити. Відмовили в обслуговуванні по причині «відмивання коштів та фінансування тероризму», напряму сказали, що навіть якщо і перекинуть кошти на інший банк, то я їх вивести не зможу, бо інший банк теж заблокують, і так «по ланцюговій реакції» заблокують усі банки. У відділенні кажуть для переведення грошей писати на пошту, на пошті просять надіслати їм документи, і кожного разу щось не те, то назву банку не так вказав, то ім'я своє вказав не повністю, то підпис зайвий, бо є електронний, і так десять разів. Нарешті вийшло зробити все, як хочуть, і тут приходить відповідь «Інформуємо про те, що на даний час Банком зупинено надання послуг через відеоверифікацію. Про поновлення роботи сервісу буде повідомлено на офіційному сайті Банку, слідкуйте за новинами. Скористатися послугою Ви можете у відділенні Банку.»
У відділенні ж кажуть, що таким не займаються, потрібно писати на пошту. П’ятий місяць не можу забрати свої кошти. Якщо хочете отримати проблем на свою голову — укргазбанк буде просто знахідкою для цього.

Вікторія Дорошенко
Вікторія Дорошенко
2 мая 2025, 8:56
Доброго дня Нам також заблокували, підскажіть на яку пошту ви скидали документи,та які документи.