Банк не повертає валютний депозит

Звернулася за отриманням валютного депозиту 23.01.2023.
На третій день 25.01.2023 депозит видали частково (близько 40%) і сказали, що залишок депозиту видадуть лише при наявності валюти в касі, а її практично ніколи немає, так як клієнти не здають валюту в банк.
Після цього заявили, що валюта завозиться до відділення один раз на місяць і лише під замовлення для тих клієнтів, які відкрили депозит у їх відділенні.
Враховуючи те, що я відкрила депозит в іншому відділенні, я можу чекати повернення депозиту в валюті необмежений період часу.
Це повне порушення моїх прав клієнта банку.
Прошу відреагувати представників банку та терміново видати мені залишок валютного депозиту.
Укргазбанк
Добрий день, Світлано. Банком проаналізовано та прийнято до уваги викладену Вами проблематику. Банком здійснюється видача готівкових коштів у межах встановлених законодавством лімітів та наявного залишку готівкових коштів у касі відділення банку. Станом на поточний момент Ваше питання вирішено по-суті — Вами отримано кошти з Вашого рахунку.

Helen Se
Helen Se
31 января 2023, 5:29
Та не хвилюйтеся Ви так.., мiсяцiв — эдак через Вiсiм — Вам(мабуть) вiддадуть Вашi гроши, переведуть їх Вам на рахунок у iнший банк за 1% вiд суми депозиту, при цьому-забудуть нарахувати проценти за 8мiсяцiв по вашому депозиту. Ну, а SWIFT переказ мiж банками — буде йти напевно ще з Мiсяц…(якщо пощастить)
Це ж — з повагою та поразумiнням… до кожного клієнта

Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отзывы о Укргазбанке 📝 / Банк не повертає валютний депозит