Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Махінації з видачею валютного депозиту

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
Відкрили сім'єю я і мій чоловік валютний депозит в USD. Термін закінчення депозиту 05.11.2022р. (субота). Завчасно 02.11.2022року зателефонувала до відділення м. Бровари бул.Незалежності 2 із заявою про відміну пролонгації депозиту та замовленням коштів для отримання депозиту. Працівник банку в телефонній розмові запевним мене, як клієнта, що пролонгація знята і кошти замовлені. 07.11.22 ми прийшли в банк щоб отримати кошти по депозиту на що працівник банку мені повідомив, що депозит був успішно пролонгований 05.11.2022р. На всі мої зауваження, що я телефонувала, замовляла і мене було завірено, що пролонгація знята відповідь одна — нічого не знаємо, звоніть на контакт- центр. На контакт- центрі відповідь також цікава: вони не знають чому була не знята пролонгація, розбирайтесь із відділенням, депозит пролонгований, нічого не можемо вдіяти. Кругова порука. На мої зауваження, що я відмовилась пролонгувати депозит, що мені вкрай необхідні дані кошти, і що дані кошти були замовлені в касі банку, тільки здвигання плечима і ніякої відповіді а також шляху вирішення ситуації. Така сама проблема і з депозитом мого чоловіка. Тобто нашу сім'ю в один і той же день банк 2 рази шляхом свідомого обману чи халатності позбавив двох депозитів. Прошу розглянути керівництвом банку дану ситуацію і вирішити питання щодо відміни пролонгації наших депозитів.
Укргазбанк
Ответ банка
9 ноября 2022, 9:29
Доброго дня, Ларисо.
Вами розміщено у банку депозит з можливістю автопролонгації (автоматичного продовження строку зберігання коштів). Продовження строку зберігання коштів відбувається автоматично у випадку не витребування вкладником свого депозиту шляхом подання заяви про витребування депозиту, наданої до відділення Банку у письмовому вигляді або за телефоном контакт-центру 0-800-309-00-0 до дня закінчення строку зберігання коштів та за умови, якщо на момент закінчення строку зберігання коштів в банку діє відповідний вид депозиту з можливістю автоматичного продовження строку зберігання коштів (пп. 4.4.3 Правил https://www.ukrgasbank.com/upload/file/pravil_obsl_130622.pdf).
Оскільки Вами не було здійснені вищезазначені дії, продовження строку зберігання коштів відбулося автоматично.
Враховуючи, що можливість дострокового повернення депозиту не передбачена Вашим договором, продовжуючи його строк дії банк діє в рамках договірних відносин.

Комментарии - 1

+
0
Лариса Резаненко
Лариса Резаненко
9 ноября 2022, 13:32
#
Дякую представнику банку за відповідь. Але проблема не в тому, що я не зверталась за відміною пролонгації. А в тому, що працівники Броварського відділення банку в телефонній розмові мені не повідомили, що пролонгація може бути знята 2 шляхами: або поданням письмової заяви, або телефонним дзвінком на колл-центр. Якби мені про це повідомили, я б обов’язково зателефонувала на колл- центр. Це дуже просто і легко. Але мене завірили під час дзвінка до відділення, що пролонгація знята і кошти замовлені. Тобто під час мого телефонного дзвінка мене просто обдурили. Тому банк безпідставно пролонгував депозити моєї сім'ї і мало того мене ж звинувачує у невиконанні своїх же вимог. Проблема виникла саме завдяки некомпетентності ваших співробітників під час спілкування із клієнтами. Прошу відмінити пролонгацію депозитів на підставі мого звернення.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Укргазбанке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 40.500 40.850
EUR 43.400 44.000
PLN 9.500 10.500
Все курсы банка

Курс валют в Укргазбанке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 40.500 40.850
EUR 43.400 44.000
PLN 9.500 10.500
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отзывы о Укргазбанке 📝 / Махінації з видачею валютного депозиту