Непоганий банк, але є суттєві мінуси з Еко-банком

не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Нещодавно встановив собі нову версію додатку Еко-банк. Ввів невірно пін-код при авторизації і картка миттєво заблокувалась. Звернувся у відділення (як було написано у повідомленні додатку), але у відділені мені сказали, що в їхній системі моя картка активна! Я здивувся, але за допомогою банківського працівника відновив свій пін-код і пішов додому. Вдома я зміг зайти в додаток використовуючи свіжий пін-код, однак на рахунку я побачив 0.00грн!!! Я одразу звернувся в телеграм-підтримку, де мені пояснили, що сумма не відображається із-за того, що моя картка все ще заблокована. В результаті через телеграм-чат вдалось розблокувати карту і все поставити на свої місця :)… Але хвилювання були неймовірні, адже сума 5-значна на рахунку.
Отже, плюси:
+ швидка реакція онлайн-підтримки у телеграм-чаті
Мінуси:
— відсутність допомоги зі сторони відділення банку (як мені пояснила працівник, у них інша система, і деяку інформацію вони ни бачать, з чого випливає погані ІТ-рішення в банку)
— мобільний додаток — не розумію, навіщо все одразу блокувати, а потім давати можливість зайти і відображати 0.00грн? при чому без будь-яких пояснень
На мою думку, банку необхідно якнайшвидше змінити керівництво ІТ-департаменту!!! В сучасному світі інтернет-банкінгу більшість клієнтів користуються іменно цифровими рішеннями, які мають бути на високому рівні
Укргазбанк
Добрий день! Висловлюємо Вам подяку за відгук щодо якості роботи нашого банку та за небайдужість до питань, що виникають.

Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отзывы о Укргазбанке 📝 / Непоганий банк, але є суттєві мінуси з Еко-банком