Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Жахливий, глючний онлайн-сервіс. Додаток неможливо поставити на телефон з Android 4.4.4

×

Введите ваш E-mail
для оформления подписки:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!


Уважаемый Андрей!

В дополнение к оформенной подписке
вы можете также получать:

Подписаться

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
×

Получайте по E-mail самые главные
финансовые новости Украины и мира:

Подписка оформлена успешно

На указанную вами электронную почту отправлено
письмо с подтверждением подписки.

Мы рады, что вы с нами!



Вернуться на сайт
Подписаться
igorcarenko 30 ноября 2019, 19:26
Отделение по адресу: Черкассы, ул. Гоголя, 221
Історія довга.
1. Іноді отримую кошти за СЕЗОННІ роботи на картку (назвемо її №1) цього банку, яка лише для цього оформлена. Відповідно, зазвичай більш ніж 6 місяців карткою не користуюсь. Тим часом знімаються кошти за обслуговування, і, якщо я правильно розумію (виправте, якщо не так?), картка блокується, коли йде «в мінус». Для зручності додав цю картку в «Приват 24» через «Додати картку іншого банку». Думав, тепер життя стане набагато зручнішим, і шукати рідкісні банкомати «Укргазбанку» не прийдеться.

2. Підприємство, на якому я зайнятий ПОСТІЙНО, планувало переходити на обслуговування цим банком. «Він же державний!». Добре, що не перейшло. Але картки нам видали (нехай це буде картка №2), а ми ними так і не користувалися. ПІН-код був втрачений, оскільки масовий перехід відмінився. Картка №2 від «Укргазбанку» просто лежала.

3. Почався черговий сезон СЕЗОННОЇ (вибачте за тавтологію) роботи, отримав першу зарплату на картку «Укргазбанку». Вона чомусь прийшла на інший рахунок… (Так і не зрозумів, чи це той, що пов'язаний з карткою №2, чи ні).
Думаю, що це або через додавання «картки №1» в «Приват 24», або з «несанкціонованим овердрафтом». Завантажити програму для Android версії 4.4.4 не вийшло, Play-маркет пише, що програма не сумісна з моїм пристроєм.
Пробував зайти на онлайн-банкінг, переказати між СВОЇМИ картками. Нічого не виходило, сайт взагалі якийсь дуже дивний і глючний. Браузер Firefox було оновлено, почищено, перезавантажено. Це не допомагало.
При відвідуванні відділення сказали, що картку заблоковано, а мені видали нову (нехай №1 версія 2), яка обійшлася в 50 грн. Перепитав співробітника банку, чи в мене більше нема інших карток? Інакше попросив інші видалити. Почув ствердну відповідь. Все добре, знову додав у «Приват 24», видалив при цьому звідти стару (№1).

4. Пройшов місяць. На СЕЗОННІЙ роботі сталася затримка з зарплатою. Картка «№1.2» знову втекла «в мінус». Прийшла через деякий час чергова зарплата, разом з затриманою… І знову на ішний рахунок. Програма на Android 4.4.4 так і не ставиться. Через онлайн-банкінг з комп'ютера переказати МІЖ СВОЇМИ на нещодавно отриману картку не виходить. Черговий раз оновлений Firefox не допоміг; лише з кількох спроб один раз все-таки вийшло частину суми переказати на «Іншу картку» (іншого банку).
Подальші спроби або призводять до помилок «Платіж не створено», хоча SMS з кодом підтвердження операції приходить, у вікно, що з'являється на сторінці, я цифри ввожу — і бачу «Платіж не завершено». Або неможливо вибрати у списку карток, з якої переказувати, мою картку з грошима (постійно при натисканні кнопки «Далі» форма оновляється таким чином, ніби я хочу переказати гроші з картки з «мінусом», я знову обираю правильну картку, воно знову скидає на ту що без грошей)…

У робочий час я не завжди можу потрапити до відділення, після роботи іноді встигаю… Скоріше за все, прийдеться знову витрачати свій особистий час, чергові 50 грн, і отримувати нову картку…

ВИСНОВКИ з досвіду:

+ Раніше я сам був задоволений роботою цього банку. Так, на відміну від «Приват банк», стягується щомісячна комісія за обслуговування, але приходять SMS про кожну операцію — чи то зарахування, чи переказ 1000 грн, чи покупка в магазині на кілька грн, чи невдала операція. В SMS зазвичай ще й пишуть залишок на рахунку.
+ В банкоматах, хоч їх і мало по місту, були різні куп'юри, аж до 10 грн.

— Але після історій з заміною картки, блокуванням, неможливістю скористатися власними коштами — відношення поступово змінювалося. Зателефонував вчора після 17 години на онлайн-лінію, за кілька хвилин (більше 5, не безкоштовно з мобільного) так і не дочекався відповіді живого оператора.

-? За перевірку балансу в банкоматах інших банків (без чека, звісно) знімається комісія (можливо, тут саме інший банк стягує, не знаю). Зняти гроші в банкоматах інших банків можна лише обмежену суму.

— Додаток на Android 4.4.4 не встановлюється, а той же «Приват 24» прекрасно працює, і оновлюється, і працює.

— Web-версія онлайн-банкінгу хіба що показує список карт та баланс, кілька останніх операції. Виконання будь-яких операцій з коштами дуже рідко закінчується успіхом… Пункти глючать, помилки видаються, іноді дивним чином спрацьовує…
Укргазбанк
Ответ банка
4 декабря 2019, 9:58
Добрий день.
В даному повідомленні намагатимемося зорієнтувати Вас з озвучених Вами питань:
1) Відповідно до політики безпеки Google мінімальною вимогою до Android є версія більше 5.
2) Якщо баланс по рахунку «йде в мінус», то карта дійсно блокується. В такому випадку використання рахунку (в тому числі поповнення) стає неможливим з використанням карти. При цьому рахунок залишається активним, зарахування коштів на рахунок є можливим через поповнення рахунку БЕЗ використання картки (внесення готівки через касу, зарахування третьою особою за реквізитами рахунку). Після того, як баланс по рахунку стає позитивним, картка розблоковується і стає доступною для використання.
3) Мережа банкоматів АБ «УКРГАЗБАНК» складає понад 700 шт. по всій території України. З переліком адрес розташування банкоматів можна ознайомитися на офіційному сайті банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/ru/contacts/terminals//.
4) У разі, якщо Ви забули пін-код від карти, Ви можете отримати новий пін-код. Для отримання пін-коду, Вам необхідно з номеру телефону, який закріплено за Вами. Як за клієнтом АБ «УКРГАЗБАНК», надіслати смс на номер 0670001199 з текстом PIN NNNN, де NNNN – останні 4 цифри карти.
5) У разі звернення по телефону цілодобової лінії підтримки клієнтів АБ «УКРГАЗБАНК» з мобільного телефону рекомендуємо використовувати для зв’язку номер 0 800 309 000 – дзвінки на даний номер телефону безкоштовні з усіх телефонів.
6) Веб-версія мобільного додатку не підтримується. Інші пропозиції, що стосуються оформлення інтернет-сторінки АБ «УКРГАЗБАНК», Ви можете надсилати на електронну адресу контакт-центру contactcentre@ukrgasbank.com.
7) З метою врегулювання питань стосовно зарахування коштів на «інший рахунок», рекомендуємо Вам звернутися у відділення АБ «УКРГАЗБАНК», в якому здійснюється Ваше обслуговування для отримання консультації.

Комментарии - 1

+
0
igorcarenko
igorcarenko
30 ноября 2019, 19:35
#
Ще одна річ. Від'ємний баланс на карті відображується на сторінці «еко-банку» як додатній... Що дещо вводить в оману.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться
 

Курс валют в Укргазбанке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 39.450 39.850
EUR 42.250 42.850
PLN 9.000 10.000
Все курсы банка

Курс валют в Укргазбанке на сегодня

Валюта Покупка Продажа
USD 39.450 39.850
EUR 42.250 42.850
PLN 9.000 10.000
Все курсы банка
Главная / Банки Украины 🏦 / Укргазбанк 💰 / Отзывы о Укргазбанке 📝 / Жахливий, глючний онлайн-сервіс. Додаток неможливо поставити на телефон з Android 4.4.4