Курс валют в Банке Украинский капитал
PLN | 10.45 | 10.95 |
Нема слів!
1. Спочатку заблокували картку начебто через неправильно введений код. Код був правильний, але навіть якщо це не так, то чому заблокували після першого ж введення?! Довелося їхати до банку (в свій робочий час!) і розрулювати цю проблему. Сказали, що блокування відбувається автоматично при спробі зняти кошти в банкоматі іншого банку (був Приват).
2. Наука не пішла на користь… Вчора спробувала зняти відсотки (3200 грн) в тому ж банкоматі. Грошей не дали, в повідомленні написали, що не вистачає коштів, а залишок на рахунку 3252! На єдиному телефоні банку 0800210804 сказали, що картка була АВТОМАТИЧНО заблокована через те що банкомат — не той, сума — не та… Далі взагалі — маячня, яку складно відтворити! Одна радість, що 52 грн. виявилося недостатньо, щоб вони їх зняли! Знову доведеться витрачати свій робочий час на поїздку до відділення! Бо картка ж заблокована! До речі, банкомат УК в Києві, як мені сказали (сумнівно), — ОДИН! Мій висновок: 1) Програмістів банку — на палю! 2) З банком треба розбиратися!
Шахливе обслуговування
додаток працює жахливо
Обслуговування на вищому рівні!
Рекомендую банк у Києві
Рекомендую звертатися на дане відділення і до даних працівників.
мобільний додаток банку
Депозит
Працюють і в суботу
Розміщене поряд із Полтавською ОВА в будівлі ЦНАПу. В середині будівлі є обласні та міські владні структури, інстанції по роботі з бізнесом, кафе.
Персонал — фахівці своєї справи, дорожать своєю репутацією. Тактовні, завжди орієнтовані до потреб клієнта. Порадять, підкажуть, за потреби — передзвонять. За час мого буття їхнім клієнтом банку завжди позитивно вирішував усі питання.
не допомогають у вирішені питань
працівникі знають свою справу
ввічливі і компетентні працівники
Зависає онлайнбанкинг
Просто та швидко.
Дуже задоволений
Пролонгація депозиту- чия відповідальність?
мало відділень
низькі ставки за депо.
коммиссия на снятие со счета
ведь я ложил деньги туда с расчетом, что тех 0.5% не будет, так бы в другой банк положил. Те кто читает отзывы — не стесняйтесь и не ленитесь писать свои, ведь это действенный способ жуликов поставить на место.
украли 0.5% — молодцы, за то новые не понесут к вам деньги, кто прочтет.
Не повернули депозит
Зателефонував до гор. лінії з питанням, що робити, до якої каси і де звернутись по гроші — відповідь була: (сідайте на потяг, авто, пішки) приходьте до працюючого відділення (місто Дніпро etc). УХаркові таких немає.
Питаю, чому нарешті ніхто не попередив телефоном, поштою і т.п. про таку волаючу ситуацію — відповіді не було. Хоча, я, мабуть, єдиний їх клієнт в усьому місті, у кого сьогодні закінчився депозит.
Віддати депозитні кошти — та не питання
Прийшов до відділення, аби частково зняти кошти, а решту — оформити на новий термін та за новими умовами (не було пролонгації).
Операціоніст Марина запитала про мої потреби, які суми куди, уточнила параметри.
В результаті за 10 хвилин:
1) новий депозит у банку;
2) знято кошти у повному об'ємі (решту);
3) ніхто не робив нерви — усі задоволені.