Шахрайський банк
Скріншоти були надані. «Постраждала особа» це шахрайська особа, вона придбала криптоактиви, потім вирішила повернути назад свій платіж, а ви сприяєте цим шахрайським діям. Перевести «випадково» кошти шанс один з мільярда, я не маю ніяких звязків з особою, вона не має моїх контактів, звідки вона взяла мою картку або мій номер телефону, ЯК ця особа могла випадково мені переказати кошти в той самий час на ту саму суму?
«банк має право встановити обмеження по сумі «- Ви заблокували Всі мої кошти!
«банк має право встановити обмеження по сумі «- Ви заблокували Всі мої кошти!
Не раджу взагалі щось тримати, ви просто все втратите.
На підставі отриманої інформації від постраждалого щодо неналежного платежу (13/03/2023 17:29:33 на суму 2 241.00), згідно з пунктом 7.3.14. Публічних правил банк має право встановити обмеження по сумі та кількості операцій з метою запобігання шахрайським операціям.
За посиланням ви можете ознайомитися із умовами нашої Публічної пропозиції: https://sportbank.ua/oferts_list-tas
Постраждала надала згоду на передачу номера телефона (ми вам цей номер надали в чаті), тому якщо ви стверджуєте, що послуга вами була успішно надана, ви можете звернутись до постраждалої та попросити відкликати скаргу, також просимо надати нам скрішноти підтвердження про те, що послуга була надана. Якщо все ж таки послуга не була надана, то тоді, будь ласка, поверніть кошти постраждалій.
Сподіваємось на ваше розуміння!
Бережіть себе!