Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Вишнёвое, ул. Европейская, 10

Адрес:
Киевская область, Вишнёвое, ул. Европейская, 10
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30 (касса: 08:30-17:00), Сб: 09:00-13:00 (касса: 09:00-12:30), без перерыва, Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
3
10 февраля 2024, 15:46
10.02.24, при знятті готівки у відділенні банку Пумб, стався тех збій, готівка не видалась, гроші з карти списані, баланс без цієї суми. Сума 10 т гривень. На гарячій лінії мені запропонували зробити заявку на оскарження, в своїй системі вони повідомили що дійсно в них показує тех збій, гроші не видані, але чекати треба від 40 до 90 днів. Це якими регламентами прописано? Робіть інкасацію і повертайте кошти які списали!
Комментарии (7)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
10 февраля 2024, 17:08
Вітаємо!

Нам прикро, що дана ситуація викликала у Вас негативні емоції. Ми неодмінно проведемо детальну перевірку та надамо Вам вичерпну відповідь.
3
2 сентября 2022, 10:14
Це вже якесь самовправство. Горяча лінія каже гроші заказані можете пійти отримати, в касі гроші є, але тільки під депозити та для віп клієнтів.Усім іншім грошей нема. Саме цікавіше починається при розмові з менеджерами.Спочатку вони натякають, що не вказані вірно реквезити свіфт платежу, потім чому прийшли на їх відділеня, а не на інше. Коли спитав, чи можу написати скаргу взагалі взяла навушники.Що маємо на зараз. Валюта є, але дсотавляти її коштую немалі гроші і віддавати її не хочуть, але зобов’язані за наказом НБУ.Віддається розпорядження поділити клиєнті на тих хто може отримати та тих хто не може. Тим хто не може розказують різноманитні байки, грошей вони не отримають у валюті. Скарги реєструють, але нічого не змінять.Треба зробити запит до НБУ. Зробіть хоч єдиний меседж, кол центр говорить усе є, відділеням надан наказ не віддавати валюту.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
2 сентября 2022, 17:20
Вітаємо!

Наразі значно ускладнилася логістика поставок готівкової валюти. У той же час різко зріс попит на готівкову валюту. І це спричинило необхідність попереднього замовлення клієнтами валюти. В вашому випадку ми не змогли вчасно доставити валюту в відділення, тому що насамперед ми задовольняємо потреби наших клієнтів, які розміщують валютні депозити в нашому банку. Як правило, вони мають персональних менеджерів і в рамках чинних обмежень проблем з отриманням валютної готівки у них немає.
Також нагадуємо, що Ви можете розрахуватися карткою до рахунку в іноземній валюті в торгівельній мережі, отримати валюту в АТМ за кордоном або зняти кошти в гривневому еквіваленті у разі відсутності іноземної валюти в касі відділення.
1 не засчитана
18 сентября 2019, 16:48
Відмовили в видачі дебетної карти, бо до ОРИГІНАЛУ паспорта була копія витягу з реєстру!!! Навіщо тоді цей пластиковий шматок, якщо треба бумажками підтверджувати, вимога банку абсурддна
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
19 сентября 2019, 10:46
Доброго дня.
Для Вашої ідентифікації, перед початком встановлення договірних відносин, підлягають тільки оригінали документів.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Вишневом 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Европейская, 10, Вишнёвое

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Вишнёвое, ул. Европейская, 10.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Вишнёвое, ул. Европейская, 10- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.