Минфин - Курсы валют Украины

Установить

Отделение ПУМБ: Одесса, ул. Героев Крут, 24-А

Адрес:
Одесса, ул. Героев Крут, 24-А
Телефон:
+38 (044) 290-72-90
Время работы:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерыва (касса: 08:30-17:00), Сб-Вс: выходной
Отзывы об отделении:

Поделитесь впечатлениями об этом отделении

Чтобы написать отзыв, нужно зарегистрироваться . Регистрация занимает около 30 секунд.
5
12 июля 2024, 2:24
Доброго времени суток!

Банк прислал уведомление о подтверждении происхождении средств. Заполнил бланк, предоставил скрины, выписку. Спустя время ответили на почту для предоставления доп. информации, я должен добавить к выписке ОК-7 еще и электронный ключ. Это вообще законно такое требовать?
Гугл говорит, что нельзя передавать свой электронный ключ и вообще это нарушение закона. Кто сталкивался?
Комментарии (2)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
12 июля 2024, 11:00
Вітаємо!

Бажаємо повідомити, що відповідно до абзацу третього пункту 11 постанови Правління Національного банку України від 23.03.2022 № 60 «Про особливості виконання окремих вимог законодавства у сфері фінансового моніторингу, валютного нагляду, нагляду з питань реалізації і моніторингу ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) протягом дії воєнного стану» Банк самостійно у своїх внутрішніх документах визначає випадки обов'язкового встановлення джерел походження коштів, перелік необхідних документів/відомостей, що мають надаватися клієнтом для встановлення джерел їх походження.

Згідно п. 3 ч.V про Надання та формування інформації з Реєстру застрахованих осіб Положення про реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування:
Інформація з Реєстру застрахованих осіб формується за допомогою програмних засобів ведення цього реєстру на підставі відомостей, що містяться у ньому, з присвоєнням індексного номера документу та фіксацією дати та часу його формування.
Сформований програмним способом документ про інформацію з Реєстру застрахованих осіб включає обов'язкові атрибути — перевірочні коди (цифровий та QR) та засвідчується електронним цифровим підписом, що є аналогом електронної печатки Пенсійного фонду України.

Перепрошуємо за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння!
2
26 июня 2024, 13:43
Добрый день! Банк классный особых проблем с ним не было. Пока не заблокировали счет «подозрительные транзакции». Написала в поддержу толкового ответа не получила, обычные шаблонные формулировки. На предложение предоставить все доказательства происхождения средств (36 тыс. грн), сказали обратится в банк для получения остатков.
Объяснений нет, сотрудничать не хотят.
Комментарии (12)
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
26 июня 2024, 14:01
Вітаємо!

Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ми хотіли б розібратися детально в ситуації. Надамо зворотний зв'язок, як тільки отримаємо результати розслідування.
1 не засчитана
1 декабря 2022, 14:40
Подавав скаргу мала б бути відповідь через 5 днів немає. Відповіді немає і від відділення. В банку знов ігнор. Кошти не повертають.
Комментарии (1)
Ответ банка
ПУМБ
1 декабря 2022, 16:28
Вітаємо!
Напишіть нам в особисті повідомлення Ваше ПІБ, фінансовий номер телефону та де саме Ви залишали скаргу.
1 не засчитана
7 ноября 2022, 22:12
Гоблинский банк ПУМБ с 29.06 до сих пор держит мой счет заблокированным без нормального обьяснения причин. Футбол на горячей линии и в банке. Написал на них в НБУ. Я надеюсь хоть НБУ сможет привести их в чувства! Уйма потраченого времени.
Комментарии (3)
Ответ банка
ПУМБ
8 ноября 2022, 9:35
Вітаємо! У Вас було блокування службою безпеки. Для розблокування ми Вам порекомендували повторно звернутися у відділення.
1 не засчитана
1 ноября 2022, 13:34
Шкода що сюди не можна додати скріншоти з пошти.

Написали на мою електронну адресу співробітники банку пумб щоб я прийшов до відділення банку. Я прийшов щойно, привітався з оператором і пішов. Тому що відповіді не має знову. До сих пір в роботі(що банк пумб там такого важливого робить з 29.06 я навіть не уявляю!) Я витрачаю купу часу через те що ваш банк ненормальний!!!

Не можна писати нецензурну лексику бо модерація сайту не пропустить, але самі здогадайтеся що би я хотів написати. Не має нормальних слів!
Комментарии (2)
1 не засчитана
1 ноября 2022, 12:09
Написав на пошту скаргу з поясненням ситуації, до мене перетелефонував щойно оператор говорить я з приводу вашої ситуації з блокуванням рахунку зараз я вас переведу до фахівця, посидів 5хв на лінії дії до мене під'єднали оператора, я говорю що така ситуація з 29.06 не можна вирішити, вона каже ми таким не займаємось! я говорю що ви до мене зателефонували тільки що, вона каже я до вас не телефонувала вас з'єднав з нами інший оператор, зверніться до відділення банку.

Чесно! Я більшого ідиотизму ще не бачив! МАКСИМАЛЬНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНИЙ БАНК!!!

САМЕ ЦІКАВЕ НАРАЗІ ОПЕРАТОР МЕНІ СКАЗАЛА ІНШУ ПРИЧИНУ, НІБИ ТО БУВ ВХІД З ІНШОГО ПРИСТРОЮ.

ВИ СЕРЙОЗНО ПУМБ, ЯК У ВАС ВЗАГАЛІ ЩЕ ЛІЦЕНЗІЯ ТРИМАЄТЬСЯ КОЛИ ВИ НАВІТЬ ПРИЧИНУ НЕ МОЖЕТЕ НОРМАЛЬНО НАЗВАТИ ЗА ТЕ ЩО ЗАБЛОКУВАЛИ РАХУНОК З МОЇМИ КОШТАМИ.
ДУЖЕ ХОТІЛОСЯ ЩОБ ЗА ТАКІ ГРУБІ ПОРУШЕННЯ ВАМИ ЗАЦІКАВИЛИСЬ ВІДПОВІДНІ СЛУЖБИ!
Комментарии (6)
Ответ банка
ПУМБ
1 ноября 2022, 12:51
У Вас блокування службою безпеки. Рекомендуємо Вам повторно звернутися у відділення або самостійно зателефонувати на ГЛ, де Вас проінформують.
1
31 октября 2022, 18:18
Банк самовільно блокує рахунок. Я на протязі трьох місяців не міг та не можу до сих пір отримати свої кошти які були заблоковані банком без пояснення причин. Декілька раз дзвонив на гарячу лінію та більше 7 разів ходив у відділення. Ситуація стала вирішуватись тільки після того як мені у відділенні вийшло потрапити до адекватного співробітника банку, яка хоча б намагалася допомогти. Як виявилося сьогодні мій рахунок був заблокований без рішення суду просто по телефонному дзвінку від якоїсь особи яка навіть не надала ніякої інформації крім слів. Ситуація склалася так що якийсь клієнт банку зателефонував, подав скаргу на мене за те що нібито він перевів мені кошти за товар який я не відправив, хоча такого товару не було (а саме мобільний телефон який я начебто мав йому продати, а він мені за нього відправив повну суму) банк заблокував мій рахунок і на протязі трьох місяців не міг навіть пояснити через що в мене блокування. Я надав всю інформацію по транзакції яка цікавила співробітника банку але відповіді від служби безпеки банку отримати нереально, консультант телефонує а у відповідь тиша. Знову просидів годину в банку і пішов без результату маю намір звертатися до суду.
Комментарии (6)
Ответ банка
ПУМБ
1 ноября 2022, 9:46
Вітаємо! Напишіть, будь ласка, нам в особисті повідомлення Ваші ПІБ, ІПН та номер телефону, щоб ми перевірили інформацію.
5
26 июля 2021, 11:35
Очень вежливые девочки. и консультанты, и кассиры. что большая редкость для этого банка.
Написать комментарий
Ответ банка
ПУМБ
PUMB
26 июля 2021, 11:45
Добрый день! Благодарим за положительный отзыв относительно обслуживания в отделении. Комфорт клиентов является нашим неизменным приоритетом, поэтому обращаем внимание, что в случае наличия негативных впечатлений от сервиса Вы всегда можете поделиться деталями в личных сообщениях и мы непременно разберемся в ситуации и учтем Ваши пожелания для улучшения качества обслуживания. Спасибо.
Главная / Банки Украины 🏦 / ПУМБ 💰 / Отделения и банкоматы ПУМБ в Одессе 🏦 / Отделение ПУМБ: ул. Героев Крут, 24-А, Одесса

На странице собрана вся информация про отделение ПУМБ по адресу Одесса, ул. Героев Крут, 24-А.  Если вы собираетесь посетить отделения, для того чтобы открыть депозит в  ПУМБ - сравните предварительно ставки по депозитам в банках вашего города. Если же вы собраетесь совершить обмен валют в отделении ПУМБ  расположенном по адресу Одесса, ул. Героев Крут, 24-А- конвертер валют поможет вам посчитать на какую сумму вы можете рассчитывать. Нету времени ждать одобрения кредита от банка, а деньги нужны срочно? Оформите кредит онлайн за 5 минут в лучших микрофинансовых организациях Украины.